Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Seyfi Dingil'in Karayılan Çıkartması

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil beraberinde belediye meclis üyeleri, başkan yardımcıları ve daire müdürleri ile birlikte Karayılan Mahallesin

Seyfi Dingil'in Karayılan Çıkartması

Gündem   A+a-

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil beraberinde belediye meclis üyeleri, başkan yardımcıları ve daire müdürleri ile birlikte Karayılan Mahallesine çıkartma yaptı.

Karayılan'da vatandaşlarla birlikte uzun bir süre geçiren İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, sorunları yerinde inceledi. Vatandaşlarla birlikte bölümler halinde gezerek çeşitli notlar alan başkan Dingil, "Buralar bizim gözbebeğimiz. Gereken tüm çalışmaları yapacağız ve vatandaşlarımızın ısrarla istedikleri Yaylakent Projesi üzerinde çalışmalarımız devam ediyor" dedi.

Karayılan ile Demirçelik sitelerini birbirine bağlayan Kaplanderesi üzerinde incelemelerde de bulunan Seyfi Dingil, DSİ yetkilileri ile birlikte köprü üzerinde neler yapılması gerektiğini istişare etti. Başkan Dingil, "Burada oturan vatandaşlarımızın en büyük dertlerinden birisi Kaplanderesi. Onların korkulu rüyası gibi olmuş olan burası için bir an önce DSİ ile birlikte gerekeni yapacağız. Çünkü bizim anlayışımıza göre vatandaşın derdi bizim derdimizdir" dedi.

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş