Skip Navigation Links

Erzin'de Başkan Savaş Coşkusu..

Başkan Savaş Erzin'li hemşehrileriyle biraraya geldi.

Erzin'de Başkan Savaş Coşkusu..

Gündem   A+a-

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, programlarına Erzin ilçesi Gökdere, Yeşiltepe, Yoncadüzü, Turunçlu, Aşağıburnaz, Yukarıburnaz ve Kızlarçayı mahallelerinde devam edip hemşerileri ile buluşarak bir kez daha Hatay'ın sorunlarına önem verdiğini kanıtladı.


Savaş: " Siyasi Kaygı Asla Gütmedik ve asla Gütmeyeceğiz "
 

“Hatay Büyükşehir Belediyesi olarak asla siyasi kaygı gütmedik, göreve geldiğim günden bu yana ilimizin her noktasında olmaya devam ediyorum.”Vatandaşların su fiyatları sorusuna cevaben başkan Savaş;
“Hemşerilerimin sıkıntılarına sorunlarına derman olmaya geliyoruz. Çünkü biliyoruz ki bizden başka hizmet eden hizmet etmeye gönül veren yok. İçme suyu fiyatları sorunu hepimizin sorunudur. Bizler Hatay Büyükşehir Belediye meclisi olarak 81 kişiyiz. Çoğunluk 50 kişi olarak mevcut iktidar partisi Akp’nin elindedir. Su fiyatlarını mecliste hepimiz bilirkişi raporu ile onaylayıp kabul etik. Sonra fark ettik ki vatandaşın cebi yanıyor. Su fiyatlarını makul fiyata indirmek için 3 sefer olağan ustu toplandık, fakat siyasi kaygı güden Akp grubu 3 sefer de veto ederek büyükşehir belediyesi ve şahsımı zor duruma sokmaya çalışmıştır.” dedi.

Savaş: "Gaziantep Köy Faturası Oldu Şehir Faturası"
 

Sosyal medyada hızla yayılan Hatay ve Gaziantep su fiyatı karşılaştırması gülünçtür. Gaziantep’in köylerinde kullanılan su faturası ile Hatay ili merkez şehir faturası kıyaslanmıştır. Bunu yapanlar ülkeyi kaosa sokanlarının zihniyeti ile aynıdır. Eğer çok babayiğitlerse bize bırakılan elektrik borcunu sildirsinler. Bu borçların hepsi bize kapanan çoğunluğunun Akp’li belde belediyelerin ödemedikleri elektik faturalarını sildirsinler. Büyükşehir’e rahat nefes aldırsınlar. Ben göreve geldiğimde barajların bir çoğunun 2011 ve 2015 yılında bitmesi lazımdı, fakat hiç bir gelişme 2017’de bitecek deseler biz yine razıyız ama sözleri gerçeği yansıtmıyor.  Kasım ayı meclis toplantımızı hem canlı yayından hem sosyal medya hesaplarımızdan takip edebilirsiniz. Kasım ayından meclisimiz toplanacak ve bütün  engellere rağmen su fiyatlarını makul seviyeye çekeceğiz.” diyerek sözlerini noktaladı.

 

Başkan Savaş'a CHP ilçe başkanı Ali Saral ve çok sayıda partili eşlik etti.

 

 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet