Skip Navigation Links

Kırıkhan'ın Kanayan Yarası Sarıldı

Hatay Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı Kırıkhan da yıllardır çöpten geçilmeyen bölgeye müdahale etti.

Kırıkhan'ın Kanayan Yarası Sarıldı

Kırıkhan   A+a-

Kırıkhan ilçesi Barbaros Mahallesi 1 nolu Aile Sağlığı Merkezi civarında bulunan bölge halkından Hatay Büyükşehir Belediyesi Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’a gelen talep sonrası vakit kaybetmeden harekete geçen temizlik ekipleri, bölgeye giderek çalışmalara başladı.

 Yıllardır kendi haline terk edilen bölgede yoğun bir çöp kirliliği, kullanılamaz halde ev eşyası ve inşaat atığı olması nedeniyle bölgenin temizlik çalışmalarında 2 kamyon ve 2 kepçe kullanıldı.

Yaklaşık bir gün boyunca süren çalışmalar sonrası bölge yeni temiz görünümüne kavuşurken yıllardır bu sorundan şikâyetçi olan halkın talebini Büyükşehir Belediyesi’ne iletmesinden kısa süre sonra bölgenin temizlenmesi mahalle sakinleri tarafından memnuniyetle karşılandı.

Yapılan çalışmayla ilgili bir açıklamada bulunan Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi  Başkanı Ahmet Dolgun, insan sağlığı ve çevrenin korunması konusunda her zaman hassas davranan Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı’nın bundan sonra da Hatay’ın hak ettiği temiz ve sağlığı tehdit etmeyen yaşanabilir bir kent olması için çalışmalarına devam edeceğini ifade etti.

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet