Skip Navigation Links

Karasayar ve Özçörekçi Basınla Buluştu..

AK Parti Hatay Milletvekili Adayları Orhan Karasayar, Filiz Özçörekçi, İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil ve

Karasayar ve Özçörekçi Basınla  Buluştu.. Web
TV

Gündem   A+a-

İskenderun İlçe Başkanı Vedat Tosun, basın toplantısında gazetecilere açıklamalarda bulundular ve soruları yanıtladılar.

Toplantıda konuşan AK Parti Hatay Milletvekili Adayı Filiz Özçörekçi, Türkiye’nin koalisyon hükümetlerinden çok çektiğini ve 1 Kasım’da Ak Parti’nin tek başına iktidara geleceğine olan inancını ifade etti.

Filiz Özçörekçi şöyle konuştu: “ Bizler bütün arkadaş ve vekillerimizle Ak partimizi tek başına iktidar yapmak amacıyla çalışıyoruz ve bu çalışmalarımızın bölgemize hayırlar getirmesini istiyoruz. Bildiğiniz üzere 3 dönemlik AK Parti iktidarından önce koalisyonlardan bu ülke gerçekten çok çekti, sorunlarını hepimiz yaşadık. Ben bu dönem 1 Kasım İtibariyle AK Parti'nin tek başına iktidar olacağını ve ülkemizin  kaybettiği bu üç ayı fevkalade telafi edeceğini ve önündeki yıllarda da bu istikrarı sürdüreceğine eminim.”

AK Parti Hatay Milletvekili Adayı Orhan Karasayar da yaptığı konuşmada, 2002 öncesi İskenderun’da inşaat sektörü ve sanayi yatırımlarının olmadığını ileri sürerek, Ak Parti iktidarı sonrası yatırımların İskenderun Körfezi’nde yoğunlaştığını iddia etti ve sözlerine şöyle devam etti : “Türkiye'miz dünya ülkelerine baktığınız zaman en büyük yatırımları yapanlardan bir tanesi. Uzağa gitmeye gerek yok 2002 öncesi İskenderun'da inanın 10 tane inşaat göremezdiniz, insanlar yatırım yapmazlardı ama şuan da inşaat sektörü olsun, sanayi sektörü olsun insanlarımız ellerindeki birikimi yatırıma harcıyor, eskiden rant gelirleri vardı şimdi ise yatırım gelirleri var. Eğer bu iktidar tekrardan sekteye uğrarsa çok daha sıkıntılı günler geçireceğimizi düşünüyor ve bunu istemiyoruz. “

 

Karasayar ve Özçörekçi Basınla  Buluştu..  videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet