Skip Navigation Links

Bozyazı'nın Güzellikleri Kliple Tanıtılacak

Mersin Bozyazı Belediyesi,ilçenin doğal ve turistik güzelliklerinin tanıtılması amacı ile bir video klip hazırladı

Bozyazı'nın Güzellikleri Kliple Tanıtılacak

Kültür Sanat   A+a-

Bozyazı Belediye Başkanı Mehmet Ballı'nın da eşlik ettiği çalışmanın çekim aşamaları geçtiğimiz günlerde tamamlandı.
Bozyazı'nın klip çekimleri yapımcı, ses sanatçısı ve oyuncu Gürhan Ötün ve ekibi tarafından gerçekleştirildi. Başkan Ballı, çalışma öncesi ekibi makamında ağırladı ve Bozyazı'yı anlattı. Ayrıca, klipte kullanılmak üzere Bozyazı için yazılmış bir şiiri de seslendiren Ballı, ilçenin önemli bir potansiyeli olduğunu, bu tarz çalışmalarla Bozyazı'nın daha çok tanınacağını ve hak ettiği ilgiyi göreceğini söyledi.
Klipte, Bozyazı'nın doğal güzellikleri ile birlikte gelenekleri ve bazı detaylar yer alıyor. Klip çekimleri Tekeli, Tekmen, Yoğunduvar ve Bozyazı'nın kırsal alanları ile Sini Çayı, sahil, muz seraları ve yaylalarda katran ağaçları arasında yapıldı. Tekeli'deki çekimler, kuzeydeki paraşüt alanın bulunduğu Karadağ'da gerçekleştirildi.
Kliple ilgili bilgi veren Gürhan Ötün, Mersin'in 13 ilçesi için klip çalışması yaptığını, sözlerini Ali Yapalak'ın yazdığı 'Bozyazı' isimli eser ile gerçekleştirdikleri bu çalışmanın ise Bozyazı için yapılan ikinci klip çalışması olacağını söyledi. Ötün, klibin önümüzdeki günlerde sosyal medyada yayınlanmaya başlayacağını ifade etti.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet