Skip Navigation Links

Anamur 2.Tarım Ve Gıda Fuarı Açıldı

Anamur 2.Tarım ve Gıda Fuarı açıldı

Anamur 2.Tarım Ve Gıda Fuarı Açıldı

Gündem   A+a-

Şehit Atanur Bal Fuar Merkezi'nde gerçekleştirilen açılış törenine, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Tarım Reformu Genel Müdürlüğü Projeler Koordinatörü Tahsin Tüfekçi, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, Anamur Belediye Başkanı Mehmet Türe, CNR Pozitif Fuarcılık Genel Müdür Yardımcısı Erdem Taylanlı birer konuşma yaptılar.
Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, Anamur'un güzel yüzlü güzel yürekli insanları çok şanslı olduğunu ifade ederek, "Birikimli sizler için gece gündüz demeden çalışan bir Başkanınız Mehmet Türe Bey var. Anamur'u şaha kaldırdılar. Anamur Mersin'in coğrafi olarak en uzağında ancak gönlümüzde en yakınımızda olan ilçemizdir. Anamur'a hizmetlerimizi arttırarak sürdüreceğiz" dedi.
Anamur Belediye Başkanı Mehmet Türe de açılışta yaptığı konuşmada, "Anamur 2. Tarım ve Gıda Fuarını gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Fuar sayesinde üreticiler yeni zirai ilaçları ve teknolojileri birebir uzman kişilerden öğrenebilecek, soru sorabilecek ve bilgi alabileceklerdir" diye konuştu.
Anamur Belediye Başkanı Mehmet Türe, fuarın düzenlenmesinde emeği geçen Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz'a CNR Pozitif Fuarcılık, Anamur Belediyesi, Anamur Ticaret ve Sanayi Odası, Anamur Ziraat Mühendisleri Odası, Anamur Ziraat Odası, Anamur Muz Üreticileri Birliği'ne teşekkür etti.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet