Skip Navigation Links

Tarsus'ta 600 Öğrenciye Kırtasiye Yardımı

Mersin'in Tarsus ilçesinde Ticaret ve Sanayi Odası çeşitli okullarda eğitim gören 600 öğrenciye kırtasiye yardımı yaptı

Tarsus'ta 600 Öğrenciye Kırtasiye Yardımı

Eğitim   A+a-

TSO konferans salonunda gerçekleşen dağıtım törenine Tarsus Kaymakamı Bekir Atmaca, Belediye Başkan Vekili Ali Şimşek, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Yavuz Bulut, Garnizon Komutanı Askerlik Şube Başkanlığı Binbaşı Vedat Topak, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Sefa Demir, İlçe Emniyet Müdürü Salim Çakan'ın yanı sıra sivil toplum örgütlerinin başkanları ve yöneticileri ile öğrenciler katıldı.
Tarsus'ta ihtiyaç sahibi öğrencilere son on yıldır destek olduklarını söyleyen Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı H. Ruhi Koçak, "Hayata dair her şey eğitimden geçiyor. Eğitim doğumdan günümüze kadar eğitim almaya devam ediyoruz. Öğrenmenin yaşı yok. TOBB bünyesinde eğitime katkı sunma noktasında 11 milyon TL ödenek ayırmış durumda. Bizim payımıza düşeni ise bugün öğrencilerimiz ile paylaşmanın onurunu yaşıyoruz" diye konuştu.
İlçe Emniyet Teşkilatı olarak iç güvenlik hizmetlerinin yanısıra sosyal sorumluluk çerçevesinde gerçekleşen etkinliklerde yer aldıklarını ifade eden Tarsus İlçe Emniyet Müdürü Salim Çakan, kentteki tüm dinamiklerle her projede yer alabileceklerine de vurgu yaptı.
Tarsus Kaymakamı Bekir Atmaca ise gençliğin gelecek olduğu düşüncesinin altını çizerek, "Eğitime yapılan yatırım en kıymetli yatırım. Bu bağlamda destek olan herkese sonsuz teşekkürler. Sivil toplum örgütlerinin eğitime bu tür katkıları kesinlikle takdire şayan" şeklinde konuştu.
Konuşmalarının ardından protokole mensup kişiler salonda bulunan öğrencilere kırtasiye malzemelerini dağıttılar.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet