Skip Navigation Links

Büfeciyi Uyurken Soydu

Büfedeki hırsızlık anı güvenlik kameralarına yansıdı

Büfeciyi Uyurken Soydu

Yerel   A+a-

Mersin'de alışveriş için girdiği büfenin sahibinin uyumasını fırsat bilerek kasadaki 400 lirayı çalan zanlı önce güvenlik kamerasına, ardından da polise yakalandı.
Edinilen bilgiye göre olay, Mesudiye Mahallesi'ndeki Metropol Büfe adlı iş yerinde meydana geldi. Gece geç saatlerde alışveriş yapmak için büfeye gelen bir kişi, iş yeri sahibinin uyumasını fırsat bilerek kasada bulunan 400 lirayı alarak kaçtı. Uyandığında para kasasındaki bütün paraların çalındığını fark eden iş yeri sahibi H.D., polise başvurdu. Şikayet üzerine iş yerinin güvenlik kamerası görüntülerini inceleyen polis, zanlının 7 ayrı suçtan sabıkası bulunan A.G. olduğunu tespit etti. Şüpheli, polisin çalışması sonrası yakalanarak gözaltına alındı. Çaldığı 400 liranın 200 lirası iş yeri sahibine teslim edilen zanlı, işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edildi.
HIRSIZLIK ANI KAMERADA
Büfedeki hırsızlık anı iş yerinin güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kaydedildi. Kamera görüntülerine göre, saat 02.00 sıralarında alışveriş yapmak için büfeye gelen zanlı, koltukta uyuyan iş yeri sahibini uyandırmak için önündeki teraziye eliyle vurdu. Ardından cebinden para çıkardı. Ancak büfecinin derin uykusundan uyanmadığını fark eden zanlı, bir süre etrafına göz attıktan sonra para kasasına yöneldi. Kasayı açmak için bir kaç kez tereddüt yaşayan zanlı, iş yeri sahibinin uyanmayacağından emin olduktan sonra çekmeceyi açarak içinde bulunan 400 lirayı alıp kaçtı.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet