Skip Navigation Links

MHP Milletvekili Adayları İTSO’yu Ziyaret Etti

MHP Hatay milletvekili adayları Mehmet N.Ahrazoğlu, İbrahim Gül ile birlikte MHP Hatay İl ve İlçe yönetim kurulu üyeleri

MHP Milletvekili Adayları İTSO’yu Ziyaret Etti

Gündem   A+a-

MHP Hatay milletvekili adayları  Mehmet N.Ahrazoğlu, İbrahim Gül ile birlikte MHP Hatay İl ve İlçe yönetim kurulu üyeleri İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası (İTSO) Yönetimine nezaket ziyaretinde bulundular.

Karşılıklı sohbet ortamında geçen ziyarette ağırlıklı olarak ülke ve bölge sorunları ile yaklaşan yerel seçimler değerlendirildi. Ziyaretten ötürü memnuniyetini dile getiren İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz, “Hatay çok önemli bir bölge, ülke genelinde ve ilimizde ekonomin  pek iyi gittiğini söyleyemeyiz. 1 Kasım sonrası milletvekili seçilmeniz durumunda şehrimizin genel sorunları için birlikte hareket etmeye hazırız.” Dedi.

İTSO Başkanı Yılmaz,  MHP Hatay 2. Sıra milletvekili adayı İbrahim Gül’e de “Yıllardır bu partiye emeğiniz var,  İnşallah istediğiniz yere gelirsiniz ve milletvekili seçilmeniz durumunda İskenderun’un sorunlarının çözümünde ortak paydaş   olacağımıza inanıyorum. Sizlere seçim çalışmalarınız da başarılar diliyoruz” dedi. 

MHP Hatay İl Başkanı Lütfü Kaşıkçı ziyarette yaptığı konuşmasında, “Ticaret Odası olarak sizler yatırımlarla istihdama ve ülke ekonomisine ciddi katkılar sağlamanın önünü açıyorsunuz. Temennimiz ülke ve bölgemizin ekonomik açıdan daha da güçlenmesi ile olacak” dedi. 

MHP Hatay milletvekili birinci sıra adayı Mehmet.N.Ahrazoğlu ise, “Sanayicilerin sorunlarını ve sıkıntılarını bilen biriyim. Ben Kırıkhan’lıyım ancak Hatay’ın her karışını gezen ilin sorunlarını bilen birisi olarak Hatay’da hizmete talibiz.” Diye konuştu. Ziyarette son olarak söz alan MHP Hatay 2.Sıra milletvekili adayı İbrahim Gül ise, “Her zamanki hoş görünüzle bizleri karşıladığınız için teşekkür ediyoruz. İTSO Kentte önemli bir işlevi olan ekonominin kalbinin attığı, ticaret erbabına rehberlik yapan, sosyal yaşamda da önemli projelere imza atan sivil toplum kuruluşudur. Bizlerde MHP olarak Hatay’a hizmet etmek için tekrar yola çıktık.  Milletvekili seçilmemiz durumunda Ankara’da şehrimizin sorunlarının çözümü noktasında elimizden gelen gayreti göstereceğiz. Sorunları biliyoruz. El birliği ile bu sorunların üstesinden geleceğiz inşallah” dedi.

MHP Hatay milletvekili adaylarının ziyaretinde İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz, İTSO Muhasip Üye Özcan Aslan, İTSO yönetim kurulu üyeleri Adnan Mursaloğlu, Bülent Seküçoğlu ve Necat Özkaya da hazır bulundular.

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet