Skip Navigation Links

Millet, 1 Kasım’da Gerekli Yanıtı Verecektir !!!

MHP İskenderun İlçe yönetimi, düzenlediği toplantıyla milletvekili adaylarını basın aracılığıyla halka tanıttı.

Millet, 1 Kasım’da Gerekli Yanıtı Verecektir !!!

Politika   A+a-

MHP Hatay İl Başkanı Lütfü Kaşıkçı, partinin İskenderun İlçe Başkanı Turan Bozkurt'un da bulunduğu toplantıya milletvekili adaylarından Mehmet Necmeddin Ahrazoğlu, İbrahim Gül ve Mehmet Akif Terzi katıldı. MHP, İskenderun'daki seçim bürosunu ise yarın İskenderun Lisesi arkasında açacak.
İskenderun-Arsuz karayolundaki Mavi Konak'ta düzenlenen tanıtım toplantısında konuşan MHP Hatay İl başkanı Kaşıkçı, 7 Haziran seçimleri sonrası yaşanan koalisyon sürecini 'tiyatro' olarak niteledi ve "Oynanan bu tiyatroya milletimizin 1 Kasım'da vereceği yanıtı elbetteki olacaktır" dedi. 
Partisinin 46 yıllık bir siyaseti barındırdığını anlatan Kaşıkçı, oylarının Hatay'da ciddi şekilde artacağına inandıklarını söyledi. 
MHP'nin 1 Kasım seçimlerinde Hatay'dan ilk sıra adayı olan Mehmet Necmeddin Ahrazoğlu, Kırıkhan doğumlu olduğunu ve mühendislik eğitimi alıp, TSE'de Mersin Bölge Müdürlüğü ile kurumun farklı birimlerinde çalıştğını, 2013'te de emekli olduğunu belirtti. Ülkücü, milliyetçi hareketin her kademesinde görev aldığını anlatan Ahrazoğlu, daha önce de üç dönem aday olduğunu, çeşitli sivil toplum kuruluşlarında görev aldığını söyledi. Ülkenin yönetimden kaynaklanan sıkıntı içinde olduğunu ve bin yıllık kardeşliğin bozulmaya çalışıldığını anlatan Ahrazoğlu, "Bugün istemesek de, tasvip etmesek de maalesef o günler geliyor. 13 yıllık AKP iktidarı toplumun her katmanını ayrıştırıp, bölkeye çalışıyor. Siyasi rakiplerine, Sivas'ın ötesine gidemiyorsunuz, diyenler, bugün kendileri gidemez duruma gelmiştir" diye konuştu. 


Ahrazoğlu, Avrupa'ya giden Suriyeli müslümanlara sahip çıkılamadığını da belirterek, müslümanların çan sesi dinlemeye mecbur edildiğini kaydetti. 
MHP'nin ikinci sıra adayı İbrahim Gül de, İskenderun olduğunu anımsattı ve "İskenderunlular kendilerinden içinden çıkan, her gün birlikte yaşadığı, kendi büyüttüğü evlatlarına sahip çıksın. Bizim kaygımız koltuk değil, İskenderun, Hatay, ülkemize hizmet etmektir" dedi. 
1 Kasım seçimlerinde yeni listeyle seçime gidildiğini ve Hatay'da birinci parti olacaklarını anlatan Gül, şunları söyledi: "Her seçim kendi atmosferinde değerlendirmelidir. 7 Haziran seçim sonuçlarına göre yetkiyi paylaşmak istemeyenler, milli iradeye saygı duymayanlar, koalisyon hükümetini istemediler. Ve koşullar milletin önüne sandığı getirdi. Millet sandığa bu yaklaşımla gitmeli. Dışarıda barışı sağlayamazsak, içeride huzuru gerçekleştiremezsek, kalkınmayı sağlayamayız. İçeride ve dışarıda atacağımız adımlarla, barışı, huzuru ve kalkınmayı gerçekleştireceğiz."
Hatay'ın 4 dönemdir AKP'ye destek verdiğini ancak verdiği desteğin hizmet olarak karşılığını alamadığını belirten MHP Milletvekili adayı İbrahim Gül, İskenderun halkını desteğe davet etti. 
MHP 3. sıra adayı Dörtyollu Mehmet Akif Terzi ise üniversite eğitim sonrası Başbakanlık Osmanlı Arşivinde uzman olarak çalıştığını, Osmanlı arşivlerine ilişkin yöredeki kentlerin kitabını hazırladığını  anlattı. Terzi, MHP'den aday olmasını ise "Her şeyden önce vatan sevdalısıyız. Vatan,, bayrak namustur. İlkemiz, önce ülkemizdir. kendi menfaatimizden önce, hep ülke menfaatini öne aldık. Türkiye şu an çok büyük bir ateş çemberinin içinde. Uçurumun kenarında, bölünmek üzere. Biz buna müsade eder miyiz? MHP ve ülkücü camia olduğu sürece, buna asla müsade etmeyiz" diye konuştu. 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet