Skip Navigation Links

Celalettin Lekesiz Valimizle Kucaklaştık

Yozgat Yerköy İlçe Emniyet Müdürlüğü binası temel atma töreninde Uysal Group Yönetim Kurulu Başkanı Ali Uysal

Celalettin Lekesiz Valimizle Kucaklaştık

Yaşam   A+a-

ve Group Genel Koordinatörü Murat Uysal, misafirperverlikleriyle İçişleri Bakanı Selami Altınok, Adalet eski Bakanı Bekir Bozdağ ve Emniyet Genel Müdürü Celalettin Lekesiz’den övgü aldılar.
Uysal Group’un yüklenici firma olduğu Yozgat Yerköy İlçe Emniyet Müdürlüğü inşaatı temel atma töreninde Tufan Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Osman Tufan, 8. Gün Haber Web Tv ve 8. Gün Gazetesi Sahibi Gökhan Gökpınar, Hatay Yaşam Gazetesi Sahibi Sadullah Aslan, 8. Gün Haber Web Tv Genel Yayın Yönetmeni Gökhan Oduncu ile birlikte Emniyet Genel Müdürümüz Hatay eski Valimiz Celalettin Lekesiz’le hasret giderdik.
Türkiye’de yaşayan 78 milyon insanın can ve mal güvenliği sorumluluğunu en iyi şekilde yerine getiren ve Hatay’da görev yaptığı süre içerisinde bizlere doğru çalışmayı, kaliteden ödün vermemeyi, vizyon sahibi olmayı öğreten Vali Emniyet Genel Müdürü Celalettin Lekesiz’le hasret gidermenin gurur ve mutluluğunu yaşadık.
Emniyet Genel Müdürümüz hemşehrimiz Celalettin Lekesiz, Hatay’da görev yaptığı süre içerisinde geceli-gündüzlü kendisiyle birlikte kamu hizmeti yapan biz gazetecileri çok sıcak ve samimi bir şekilde karşıladı. Hatay’daki son gelişmeleri de takip eden Vali Emniyet Genel Müdürü Celalettin Lekesiz, tüm Hataylı hemşehrilerine selam gönderdi. 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet