Skip Navigation Links

Tarsus'ta 680 Öğrenciye Giysi Yardımı

Mersin'in Tarsus ilçesinde Ticaret Borsası,Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Amirliği ekiplerinin ve Milli Eğitim Müdürlüğünün okullarda

Tarsus'ta 680 Öğrenciye Giysi Yardımı

Eğitim   A+a-

tespit ettiği 680 öğrenciye giyim yardımında bulundu.
Tarsus Ticaret Borsası Konferans salonunda düzenlenen törene Tarsus Kaymakamı Bekir Atmaca, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Yavuz Bulut, Belediye Başkan Vekili Ali Şimşek, Tarsus Milli Eğitim Müdürü Ahmet Sefa Demir, İlçe Emniyet Müdürü Salim Çakan, İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Hayri Erdoğan ve Ticaret Borsası Başkanı Murat Kaya ve yönetim kurulu üyeleri katıldı.
Ticaret Borsası Başkanı Murat Kaya, ülkenin kalkınması ve refah düzeyinin artmasında etkin rol oynayarak, geleceğin daha aydınlık olmasını sağlayacak olan öğrencilerin, eğitim süreçlerine katkıda bulunmaktan dolayı son derece mutlu olduklarını söyledi.
Sosyal duyarlılık ilkesinden yola çıkarak, her yıl bu tür etkinliklerini gerçekleştirdiklerini ifade eden Ticaret Borsası Başkanı Murat Kaya, öğrencilerine hitaben yaptığı konuşmasında şunları söyledi:
"Sizler bizler için çok kıymetlisiniz. Bizlerin sizlerden istediği sadece çok çalışmanızdır. Bu bağlamada derslerinize gereken önemi verin. Birlik ve beraberliğin korunmasında ve özellikle gelenek ve göreneklerimize bağlı birer nesil olacağınızdan eminiz. Ticaret Borsası olarak yatırımların en hayırlısının insana yapılan yatırımdır düşüncesinden hareketler bu yıl da 680 öğrencimize giyim yardımında bulunduk."
Tarsus İlçe Emniyet Müdürü Salim Çakan, teşkilat olarak sosyal sorumluluk projelerine devam edeceklerini belirterek, eğitim yardımına katkısı olan herkese teşekkür etti.
Ülkenin tüm makamlarının herkese açık olduğunu söyleyen Tarsus Kaymakamı Bekir Atmaca ise çocukların istedikleri makamlara gelmesi için derslerine çok çalışmaları gerektiğini söyledi.
Kaymakam Bekir Atmaca, eğitime yapılan yardımlar ile birlikte ülkenin refah düzeyinin yükseleceğinin altını çizerek, "Eğitim konusunda desteklerini sosyal sorumluluk projesi kapsamında esirgemeyen ticaret borsamıza, emniyet müdürlüğümüze teşekkür ediyoruz. Ben bu projeye destek veren ticaret borsamızın başkanı ve yönetim kurulu üyelerine, bu çalışmaları organize eden Emniyet Müdürümüze ve personeline, Milli Eğitim Müdürlüğümüze teşekkürlerimiz sunuyorum. Öğrencilerimizde hayırlı olsun" ifadesini kullandı.
Yapılan konuşmaların ardından öğrencilere seçtikleri giyim yardımları katılımcılar tarafından verildi.
Öğrencilere yapılan yardımın maddi tutarının ise 30 bin TL olduğu öğrenildi.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet