Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Emanet Oylar 1 Kasım’da CHP’ye Dönecek !!!

CHP Hatay Milletvekili Adayı Doktor Riyat Kırmızıoğlu, Antakya Hatmek’te düzenlenen aday tanıtım toplantısında yaptığı konuşmada,

Emanet Oylar 1 Kasım’da CHP’ye Dönecek !!!Web
TV

Politika   A+a-

tüm emanet oyların geri geldiği ve küskünlüklerin sona erdiği bir seçim atmosferi yaşadıklarına vurgu yaptı.

Heyecanı, vizyonu ve Türkiye’nin geleceğine ilişkin hayalleriyle büyük takdir toplayan CHP Hatay Milletvekili Adayı Doktor Riyat Kırmızıoğlu, çözerse CHP çözer sloganını CHP örgütlerinin bulduğunu hatırlatarak, örgütlerle çalışmanın başarıyı getireceğine dikkat çekti.

Hatay’ın 15 ilçe örgütünün tam kadro törende ve halkın arasında olmasının 1 Kasım’da CHP’ye birinci parti yapacağına olan inancını dile getiren Doktor Riyat Kırmızıoğlu, parti içindeki kırgınlık, küskünlük ve çekişmelerin sona erdiği bir seçim sürecinde tüm emanet oyların geri geleceği ve CHP’nin birinci parti olacağı genel seçime hazırlandıklarını söyledi.

CHP Hatay Milletvekili Adayı Doktor Riyat Kırmızıoğlu heyecanıyla CHP için iktidar hedefi koyan konuşmasında kafalardaki bir çok soru işaretlerini giderirken çok önemli mesajlar verdi.

Kırmızıoğlu şöyle konuştu:  “Bu konuşma bir tekrar konuşmasıdır. Bu konuşma 7 Haziran’da tamamlayamadığımız iktidar yürüyüşümüzü tamamlama konuşmasıdır. 1 Kasım’dan sonrası yok, Cumhuriyet Halk Partisi İktidar olacak, başka yolu yok !  Bunun için seçim bildirgesini yeniledik.  Sadece ve sadece bugünden itibaren seçim bildirgesini siz çok değerli ihtiyar delikanlıların yer açacağı gençlerimize ithaf ettik.

Her genç arkadaşımıza yeni bir yer açarken, o değerli deneyimleriyle ağabeylerimiz başımızda olacak, yolumuzu çizecekler. Biz bir bütün içinde birlik içinde, CHP’nin önce insan, önce Türkiye sloganlarını gerçekleştirmek için çok çalışacağız.

Partinin örgütleriyle çalışmazsanız hiçbir şey olmaz. Bugün bu salon, bunun ne kadar değerli olduğunu gösteriyor. Yayladığı’ndan Erzin’e bütün örgüt burda mı? Sevgili basın, bunu yazacak mısın? Emanet oylar var bunları geri alacağız. Diğer partilerin tabanlarına geçişleri bizi ilgilendirmiyor. Daha önce verdiğimiz emanet oyları geri aldığımız gibi, daha önce aramızdaki kırgınlık, çekişme ve küskünlüklere son vereceğiz. Çoğu gitti azı kaldı. Bunların hepsini bir tarafa bırakacağız, 1 Kasım seçimlerinde Hatay’da zaferle çıkacağız, birinci parti olacağız.

Gündelik hayata dokunan, halkın birebir isteklerini karşılayan seçim bildirgemizi sadece anlatmayacağız, tarlada, fabrikada hayatın her alanında anlattıracağız.

Yine CHP örgütlerinin tavsiyesi ile olgunlaşan sloganda dediği gibi, “Çözerse CHP çözer!!!” Eğitimi de CHP çözer, dış politikayı da CHP çözer. Toplumun her yerinde. Hiç ayrım yapmaksızın hayatın tüm noktalarında olacağız. Bizler ikbal peşinde koşmuyoruz. Bizler milletvekili olmak için çalışmıyoruz. Bizler Türkiye’nin sorunlarını çözmek için çalışıyoruz. CHP’nin bayrağını Hatay’ın 15 ilçesinin burçlarına dikecek misiniz? “

 

 

Emanet Oylar 1 Kasım’da CHP’ye Dönecek !!! videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar