Skip Navigation Links

'5. Mersin İş Ve Kariyer Fuarı'nın Tanıtımı Üniversitelerde Yapılıyor

Mersin Çalışma ve İş Kurumu (İŞKUR) '5. Mersin İş Ve Kariyer Fuarı'nın Tanıtımını Üniversitelerde sürdürülüyor

'5. Mersin İş Ve Kariyer Fuarı'nın Tanıtımı Üniversitelerde Yapılıyor

Gündem   A+a-

Mersin Çalışma ve İş Kurumu (İŞKUR) İl Müdürlüğü koordinesinde 17-18 Kasım 2015 tarihlerinde Mersin Kongre ve Sergi Sarayı'nda gerçekleştirilecek olan '5. Mersin İş ve Kariyer Fuarı'nın tanıtım çalışmaları üniversitelerde sürdürülüyor.
İŞKUR koordinesinde gerçekleştirilecek olan '5. İş ve Kariyer Fuarı'na 85'ten fazla firma katılım göstermek için başvuru yaptı.
2 gün sürecek etkinlik boyunca iş arayan vatandaşlar stant açan kurum ve kuruluşlara iş başvurusunda bulunabilecek. Öte yandan, öğrenciler de 6 aya kadar asgari ücret karışılığında staj yapma imkanı sağlayan, 'İşbaşı Eğitim Programı'na başvuru yapabilecek.
Fuar kapsamında, yazar Ahmet Şerif İzgören'in 17 Kasım'da Mersin'e geleceği öğrenilirken, Çağ Üniversitesi öğretim üyeleri Yrd. Doç. Dr. Murat Koç ve İbrahim İnan 'Başarı Yolunda Kariyer Patikaları' konulu sunumlarını davetlilerle paylaşacak.
İŞKUR İl Müdürü Mustafa Kutlu, Mersin İŞKUR olarak iş arayanlara yönelik hizmet kalitesini ve çeşitliliği arttırmayı görev bildiklerini belirterek, "5. İş ve Kariyer Fuarı yılda bir kere yapılıyor. Bu nedenle iş arayanların ve özellikle üniversite öğrencilerinin bu fuarı kaçırmamaları gerekiyor. Ayrıca 17-18 Kasım tarihlerinde bütün Mersin halkını Mersin Kongre ve Sergi Sarayına bekliyoruz. İşverenlerin açacağı stantlara iş arayanlar aracısız olarak iş ve staj başvurusu yapabilecekler" ifadelerini kullandı.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet