Skip Navigation Links

Yozgat’ta da Uysal Group Gururu

Yaptığı başarılı projelerle Hatay’ın lider inşaat şirketlerinden birisi olan Uysal Group

Yozgat’ta da Uysal Group Gururu Web
TV

Ekonomi   A+a-

Türkiye’nin çeşitli illerine de kalitesini taşımaya devam ediyor.
Onlarca proje arasında Yozgat Yerköy İlçe Emniyet Müdürlüğü binasının yüklenici firması olan Uysal Group, düzenlenen temel atma töreninde Emniyet Genel Müdürü Celalettin Lekesiz’in konuşmasında dile getirdiği övgü dolu sözler sonrası gurur ve mutluluğu birarada yaşadı.


İçişleri Bakanı Selami Altınok, Adalet Eski Bakanı Bekir Bozdağ, Emniyet Genel Müdürü (Hatay eski Valisi) Mehmet Celalettin Lekesiz, Yozgat Valisi Abdülkadir Yazıcı, Yozgat İl Emniyet Müdürü Saim Akpınar, Yerköy Kaymakamı  Nevzat Şengök, Yerköy Belediye Başkanı Mehmet Ağaoğlu, İlçe Emniyet Müdürü Hakan Pakel, Tufan Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Osman Tufan, Uysal Group Yönetim Kurulu Başkanı Ali Uysal’ın eşi Şennur Uysal ile oğlu Group Genel Koordinatörü Murat Uysal ve daha bir çok siyasetçi ile bürokratın katıldığı temel atma töreninde konuşan Emniyet Genel Müdürü Celalettin Lekesiz, Uysal Group ve yönetim kurulu başkanı Ali Uysal’a olan güvenini anlamlı sözlerle ifade etti. Uysal Group’un tüm işlerinde titiz, kaliteden ödün vermeyen ve çalışkan bir firma olduğunu belirten Emniyet Genel Müdürü Celalettin Lekesiz, Türkiye’de yapılacak tüm emniyet müdürlüğü binalarının, bulunduğu yörenin mimari özelliklerini taşıyacağına dikkat çekti.


Yapılan konuşmaların ardından İçişleri Bakanı Selami Altınok ve tüm protokol üyeleri temel atma alanına geçtiler. Temel atma töreni sırasında Uysal Group Yönetim Kurulu Başkanı Ali Uysal’a inşaatın bitiş süresi ile ilgili kaygısını dile getiren İçişleri Bakanı Selami Altınok, 2016 yılı Ağustos ayında bitirilmesi planlanan ilçe emniyet müdürlüğü binasının Nisan ayında bitirilmesi için Ali Uysal’dan söz istedi.


Uysal Group Yönetim Kurulu Başkanı Ali Uysal da, İçişleri Bakanı Selami Altınok’un sözleri üzerine, 24 saat olan bir günü, 25 saate çıkararak çalışmayı Hatay eski Valisi Emniyet Genel Müdürü Celalettin Lekesiz’den öğrendiğini dile getirerek, aynı şevk ve azimle günü 26 saate çıkararak inşaatı en erken bir tarihte bitirmek gayretinde olacaklarına vurgu yaptı.
Ali Uysal’ın çalışma azmini ifade eden sözleri ise başta İçişleri Bakanı Selami Altınok olmak üzere , Adalet eski Bakanı Bekir Bozdağ ve Emniyet Genel Müdürü Celalettin Lekesiz’i hem tebessüm ettirdi, hem de ortaya çıkacak ilçe emniyet müdürlüğü binasının bitiş süresi ve kalitesine ilişkin de güven verdi.

Yozgat’ta da Uysal Group Gururu  videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet