Skip Navigation Links

Refik Eryılmaz CHP’ye Dönüyor !!!

Cumhuriyet Halk Partisi’nden 1 dönem Hatay Milletvekilliği yaptıktan sonra 7 Haziran genel seçimlerinde listede yer verilmemesi

Refik Eryılmaz CHP’ye Dönüyor !!!

Gündem   A+a-

Cumhuriyet Halk Partisi’nden 1 dönem Hatay Milletvekilliği yaptıktan sonra 7 Haziran genel seçimlerinde listede yer verilmemesi üzerine bağımsız aday olmuştu.

Bağımsız Adaylığı ile Hatay’da etkili bir seçim kampanyası yürüten Refik Eryılmaz, 20 bina yakın oy almıştı. CHP’nin önemli kaybını 1 Kasım seçimleri öncesi telafi ettiği ve Refik Eryılmaz’ı CHP’ye dönüş için önemli adımlar atıldığı öğrenildi.CHP Hatay’da Refik Eryılmaz’ın yuvaya dönüş heyecanını ise Antakya’lı gazeteci Ferit Lif sosyal medyadan duyurdu.

Refik Eryılmaz, 9 Ekim Cuma günü 14.30’da CHP Samandağ ilçe teşkilatında CHP rozeti takılarak yeniden sahalara partisine dönecek.

Defne Belediye Başkanı Dr. İbrahim Yaman da sosyal medyadan mutluluğunu şu şekilde paylaştı:

Sevgili Dostlar;
Sayın Refik Eryılmaz'ın CHP saflarına yeniden katılımıyla ilgili olarak yaptığımız görüşmeler olumlu sonuç verdi.
Genel Başkan Yardımcılarımız Sayın Nihad Matkap ve Sayın Tekin Bingöl'ün de katılımıyla 24. donem milletvekilimiz Sayın Refik Eryılmaz'ın partimize yeniden girişi ile ilgili cuma günü saat 14:30'da Samandağ Belediyesi yeni çarşı toplantı salonunda rozet takma töreni düzenlenecektir.
Siz değerli dostlarımızı aramızda görmekten onur duyarız.
Dr. İBRAHİM YAMAN 
DEFNE BELEDIYE BASKANI

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet