Skip Navigation Links

Hükümetimiz Onurlu bir duruş Sergiliyor

Mavi Marmara gemisinde şehit oyan İskenderunlu Cengiz Akyüz'ün eşi Nimet Akyüz, hükümetin İsrail'e karşı onurlu bir duruş sergilediğini söyledi.

Gündem   A+a-


 
 
 
Mavi Marmara gemisinde şehit oyan İskenderunlu Cengiz Akyüz’ün eşi Nimet Akyüz, hükümetin İsrail’e karşı onurlu bir duruş sergilediğini söyledi. Türkiye’den Gazze’ye yardım götüren Mavi Marmara gemisinde bulunan 9 Türk şehidinden biri olan İskenderunlu Cengiz Akyüz’ün acılı eşi Nimet Akyüz, Türkiye’nin İsrail’e karşı aldığı kararı memnunlukla karşıladığını söyledi. Nimet Akyüz, yaptığı açıklamasında, “Hükümetimiz İsrail konusunda duygularımıza ortak olmuştur. Netenyahu ve İsrail’in özür dilemeyeceği belliydi.
 
Onurlu bir duruş gösterdiği için hükümetimize teşekkür ediyoruz, biz zaten İsraili’n özür dilemeyeceğini biliyorduk. Zaten özür ve tazminatla bile bu iş kapanmayacaktır. Netenyahu başta olmak üzere baskın emrini veren gemiye çıkan ve bu süreçte parmağı olan herkesin tüm İsrailli yetkililerin savaş suçlusu olarak en kısa zamanda yargılanmasını istiyoruz” ifadesini kullandı.
 


Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet