Skip Navigation Links

Mezitli Kart'tan Ücretsiz Tatil Kazandılar

Mersin'in merkez ilçe Mezitli Belediyesi'nin hayata geçirdiği Mezitli Kart,kullanıcılarına sunduğu avantajlara bir yenisi daha ekledi

Mezitli Kart'tan Ücretsiz Tatil Kazandılar

Yaşam   A+a-

Mezitli Kart sahibi bir çift, yapılan çekilişle ücretsiz tatil kazandı.
Mezitli Belediyesi'nden yapılan yazılı açıklamaya göre, Mezitli Kart'ın '1 Çifte, Cennette 2 Gün' kampanyasına katılan Nurcan ve Serdar Aktaş çifti, Ulu Resort Hotel'de tatil yapma hakkı kazandı. 'mezitlikart.com' internet sitesinden ve sosyal medya üzerinden '1 Çifte, Cennette 2 Gün' adıyla başlatılan kampanyaya, yüzlerce kişi katıldı. Çekilişe katılanlar arasında henüz bir yıldır evli olan Nurcan ve Serdar Aktaş çifti, ücretsiz tatil hakkı kazandı. Şanslı çift, Mersin'e 120 kilometre uzaklıkta, Gülnar ilçesinde bulunan Ulu Resort Hotel'de 2 gün 1 gece konakladı. Otelin birbirinden eğlenceli aktivitelerinden ücretsiz yararlanan çifte, Mezitli Kart ekibinden Kübra Doğan ve Elif Türkoğlu da eşlik etti. Otelin 'Her şey Dahil' paketinden yararlanan çift, hafta sonunu eğlenerek geçirdi.
Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, Mezitli Kart kullanıcılarına çeşitli kampanyalarla güzel bir yaz sezonu imkanı sağladıklarını belirtti. Kışa özel anlık kampanyalarla kaçırılmayacak fırsatlar sunulacağını da ifade eden Başkan Tarhan, çekilişlerden herkesin faydalanmasını isteyerek, "Mezitli Kart kullanıcılarına muhteşem kampanyalarla farklı olanaklar sağlıyoruz. Son olarak bir çiftimize, harika bir tatil yapma fırsatı sunduk. Kartımızdan vatandaşlarımızın her zaman yararlanmalarını istiyoruz" dedi.
Mezitli Kart çekilişini kazandıkları için kendilerini çok şanslı hissettiklerini ve otelde muhteşem bir gün geçirdiklerini söyleyen talihli çift ise Başkan Tarhan'a ve kart ekibine teşekkür etti.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet