Skip Navigation Links

Dörtyol Belediyesi'nden Örnek Davranış

Dörtyol Belediyesi ekipleri Dörtyol'da yatan aziz şehitlerimizin kabirlerinde bulunan Türk Bayraklarını yenileri ile değiştirdi.

Dörtyol Belediyesi'nden Örnek Davranış

Gündem   A+a-

Hatay'ın Dörtyol Belediyesi İlçesi örnek bir davranışa daha imza attı. Dörtyol Belediyesi ekipleri Dörtyol'da yatan aziz şehitlerimizin kabirlerinde bulunan Türk Bayraklarını yenileri ile değiştirdi.

Dörtyol Belediyesi ekipleri, bu vatan için, bu bayrak için mücadele ederek şehit düşen, polis, asker ve köy koruyucularının mezarlarını ziyaret ederek kabri başında bulunan Türk Bayraklarını değiştirdi.

Konuyla ilgili bir açıklama yapan Dörtyol Belediye Başkanı Yaşar Toksoy, "Bayrağımıza ve emniyet güçlerimize saldırıların yoğunlaştığı ve haince, kalleşçe şehit edilen asker ve polislerimizin hatıralarını yaşatmak adına böyle bir çalışma başlatmış bulunuyoruz. Ne yaparsak yapalım onlara karşı borcumuzu ödeyemeyiz bunu biliyoruz. Ama karınca misali onlar için elimizde geldiği kadar değerlerimize sahip çıkmaya çalışıyoruz. Biz onların Allah katında ölmediğini biliyoruz ve iman ediyoruz. Bu vatan ve bu bayrak onların sayesinde dimdik ayaktadır. Şehitlerimizi bir kez daha saygıyla, minnetle ve şükranla anıyorum. Ruhları Şad Olsun. Mekanları Cennet Olsun." dedi.

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet