Skip Navigation Links

İlizyonist Faruk Ağar Gösteriye Renk Kattı

Okul öncesi eğitim kurumlarından İskenderun Naciye Suna Oktay Tekin Anaokulu, ilizyonist, komedyen Faruk Ağar'ın muhteşem gösterileriyle 2015-2016 öğr

İlizyonist Faruk Ağar Gösteriye Renk Kattı

Gündem   A+a-

Okul öncesi eğitim kurumlarından İskenderun Naciye Suna Oktay Tekin Anaokulu, ilizyonist, komedyen Faruk Ağar'ın muhteşem gösterileriyle 2015-2016 öğretim yılının açılışını yaptı.

Yüzlerce öğrenci ve velinin doldurduğu okul bahçesinde neredeyse çocuklar için hazırlanan etkinlikte “Yok” yoktu.

Tiyatrocu Faruk Ağar'ın sihirbazlık gösterileri, yüz boyama, palyaço gösterileriyle keyifli bir gün geçiren minikler, okula başlamanın heyecanını yaşarken, bir çok minik okul fobisinin yersiz olduğunu da bu güzel etkinlikte anlamış oldu.

Ağar ve ekibinin gösterileriyle coşan minikler, bu kez büyüklerin arasında kaybolmadılar. Küçük sandalyelerine hemen sahne önünde oturarak rahat bir şekilde izleyen minikler, velilerinin gözetiminde okula da mutlu bir şekilde başladılar.

İlizyonist, komedyen Faruk Ağar ve ekibinin gösterileri arasında yer alan sihirbazlık gösterilerini hayranlıkla izleyen minikler, sandalye kapma, deve-cüce ve yoğurt yeme yarışında ise oldukça ilginç tablolar ortaya koyarken veliler ve çocuklar Faruk Ağar'a teşekkürlerini sundular.

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Toplam (1) adet yorum var.
yağmur 6 Ekim 2015 Salı
ÇOCUKLARIMIZ EĞLENDİ,EMEĞİ GEÇENLERE TEŞEKKÜRLER.
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet