Skip Navigation Links

TEDAŞ Hatay’a 4 Büyük Proje Yapıyor

Toroslar EDAŞ, Hatay’da yol aydınlatma ve kesintisiz enerji için 4 büyük proje yapıyor.

TEDAŞ Hatay’a 4 Büyük Proje Yapıyor

Gündem   A+a-

Toroslar EDAŞ, Hatay’da yol aydınlatma ve kesintisiz enerji için 4 büyük proje yapıyor. Tüketicilerine güvenli, temiz ve kesintisiz enerji sağlayabilmek için Hatay’daki altyapı çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor.

Hatay’ın önemli yerleşim bölgeleri, üniversite bölgeleri ve ana caddelerinde altyapı çalışmalarına hız veren ToroslarEDAŞ, yeni yatırımlarıyla birlikte tüm tüketicilerinin kesintisiz, güvenli elektrik gücüne ulaşmasını garanti altına alacak. Birçok projesini tamamlayan Toroslar EDAŞ, kalan çalışmalarını Ekim ayı ortasına kadar bitirmeyi hedefliyor. Hatay’daki projelerin detayları ise şöyle;

Kuzeytepe, Güzelburç, Ottoman, Narlıca, Alazi, Üniversite, Dağıtım Merkezi İrtibat Projesi

Anayazı, Derince, Dikmece üniversite bölgelerinde enerji taleplerinin ve yeni yapılaşma doğrultusunda enerji ihtiyacının karşılanmasını ayrıca arızadan kaynaklı kesintilerin azaltılmasını kapsamında yeni kablolar döşendi.

Hatay Odabaşı Aydınlatma Projesi

Hatay ili Antakya İlçesi Odabaşı Mahallesi Uğur Mumcu Caddesi’nde, ömrünü tamamlayan yol aydınlatmaları yenilendi.

Arsuz Gökmeydan Projesi

Havai hatlardan kaynaklı kesintilerin engellenmesi, arıza geri dönüşlerinin azaltılması, korozyon sonucu aydınlatma verimliliği düşen sistemin yenilenmesi amacıyla; Gümüşkent, Altın Kent, Valilik, PTT Evler, Gizem Kent, Gözcüler Siteleri ve Toplu Konutlar’da havai hatlar yer altına alındı. Aydınlatmaların yenilendiği Altın Kent, Gümüş Otel ve Gözcüler civarındaki bazı mahallelerde havai hatlı şebekeler de iyileştiriliyor.

Hatay Harbiye Caddesi Yenileme Projesi

Hatay ili Defne İlçesi Sümerler Mahallesi Şükrü Kanatlı Köprüsü’nden, Harbiye Mahallesi Sinanlı Yol Kavşağı ile Mehmet Yeloğlu Köprüsü’ne kadar olan bölümde ömrünü tamamlamış ve tehlike arz eden beton direkler değiştirilerek, galvanizli direklerle yol aydınlatması yeniden yapılıyor. Ayrıca yeni modüler hücreler ve güç artırımı yapılarak temiz kaliteli ve güvenli enerji sağlanmış olacak. Proje 18 Ekim tarihinde tamamlanacak.

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet