Skip Navigation Links

MHP Adayı M. Akif Terzi Gençlerle Pedal Çevirdi

Dörtyol İlk kurşun Bisiklet Kulübünün düzenlediği KALBİN İÇİN PEDAL ÇEVİR temalı bisiklet etkinliği

MHP Adayı M. Akif Terzi Gençlerle Pedal Çevirdi

Gündem   A+a-

Dörtyol İlk kurşun Bisiklet Kulübünün düzenlediği KALBİN İÇİN PEDAL ÇEVİR  temalı bisiklet etkinliği Dörtyol Belediyesinin ev sahipliğinde geçtiğimiz hafta sonu Hatay'ın Dörtyol ilçesinde gerçekleştirildi.

Dörtyol Belediye Başkanı Yaşar Toksoy’un bir yakınının cenazesi dolayısıyla katılamadığı etkinliğe Başkan Yardımcısı Yaşar Gürakan ve MHP Milletvekili adayı Mehmet Akif Terzi katıldı. Osmaniye ve Erzin Bisiklet Kulüpleri ve Amanoslar Çevre Derneği AÇED üyelerinin de destek verdiği etkinlik Dörtyol Atatürk Anıtı önünde Milletvekili Adayı Mehmet Akif Terzi’nin  verdiği  start ile başladı.

ÇOCUKLUĞUMUZUN TEK ULAŞIM ARACI BİSİKLETTİ    

Şehir içinde bisikletlerle atılan turdan sonra İlk Kurşun Müzesi ziyaret edildi. Çay sohbetinde konuşan MHP Hatay Milletvekili Adayı Mehmet Akif Terzi:  “Çocukluğumuzun yegane ve lüks ulaşım aracı bisikletti. Şimdi ulaşımdan ziyade spor amaçlı bisiklet kullanılmaktadır. Sağlıklı yaşam için özelliklede kalp sağlığı için uzmanlar bisiklet sürmeyi pedal çevirmeyi önermektedirler. Dörtyol Belediyemizde bildiğim kadarı ile bu konuda çalışmalar yapmakta. İstasyon Caddesinde bir bisiklet yolu düzenlemesi devam etmektedir.” dedi. Etkinlik çekilen hatıra fotoğrafları ile sona erdi.

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet