Skip Navigation Links

Talesemi Hastalarına Bayram Hediyesi

Maddi Durumu İyi Olmayan 100 Talesemi Hastasına Bayram Hediyesi Dağıtıldı.

Gündem   A+a-

 
Maddi Durumu İyi Olmayan 100 Talesemi Hastasına Bayram Hediyesi Dağıtıldı.
Thalassemi Dayanışma Derneği Hatay Şubesi Yönetim Kurulu, Antakya Devlet Hastanesi Talesemi Merkezi Birimin ve hayırseverlerin katkılarıyla maddi durumu iyi olmayan 100 talesemi hastasına bayram hediyesi dağıtıldı.
Thalassemi Dayanışma Derneği Hatay Şube Başkanı Burhan Kerimoğlu, Antakya Devlet Hastanesi Talesemi Merkezi Biriminde düzenlenen etkinlikte yaptığı konuşmada,maddi durumları yetersiz 0-17 yaş arası 100 talasemi hastasını Ramazan Bayramı öncesi sevindirmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirtti.
Kerimoğlu, özellikle sivil toplum kuruluşlarının bu ve buna benzer yardımları gerek üyeleri arasında gerekse yardıma muhtaç ve kimsesiz insanlar arasında toplumsal bütünlüğü sağlayarak sahiplik duygusunu insanlara yaşatmada büyük rol oynadığını söyledi.
Kerimoğlu, derneklerinin Hatay'da 20 yıllık bir dernek olmasına rağmen göreve geldikleri 15 aylık süreçten bu yana 20 yılda yapılmayan birçok dayanışma örneğinin kendi dönemlerinde ortaya koyduklarını kaydetti.
Antakya Devlet Hastanesi Talesemi Merkezi Birimi sorumlu doktoru Gönül Oktay'da bu etkinliğe katkı verdiklerinden dolayı mutlu olduklarını belirtti.
Konuşmaların ardından 100 talasemi hastasına hediyeleri dağıtıldı.
 
 


Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet