Skip Navigation Links

Mehmet Erdoğan OSB İşçilerine 50 Bin Konut Müjdesi Verdi

Ak Parti Gaziantep Milletvekili Mehmet Erdoğan OSB işçilerinin kısa bir süre sonra kendi konutlarına kavuşacakları müjdesini verdi

Mehmet Erdoğan OSB İşçilerine 50 Bin Konut Müjdesi Verdi

Gündem   A+a-

Milletvekili Erdoğan, konut ihtiyacının karşılanmasına yönelik başlatılan hamlenin büyük bir hızla sürdüğüne dikkat çekti. Organize Bölgesinde çalışan işçilerin konut sahibi olabilmesi için yürütülen çalışmaların sonuç verdiğini belirten Erdoğan, 50 bin konutluk projenin hayata geçtiğini kaydetti. Tunaş Recel Fabrikasında işçilerle birlikte öğle yemeği yiyen Mehmet Erdoğan, "Gaziantep Organize Sanayi Bölgesinde çalışan işçilere yönelik başlatılan 50 bin konut projemiz hızla tamamlanmak üzeredir. TOKİ ile yapılan çalışmalar sonucunda hazine arazisi olan arazi konut yapımı için ücretsiz tahsis edildi. Alt yapısı Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından tarafından karşılanacak olan konutlar çok ucuza mal edilerek, OSB de çalışan işçilerimize verilecek. 5 milyon metrekarelik arazi üzerinde 50 bin konut yaparak işçilerimizi konut sahibi yapacağız"dedi.
Erdoğan yemek yediği işçilere bir müjdeli haber daha verdi. Erdoğan, fabrika sahibi Mustafa Çelik'in, kendi imkanlarıyla satın aldığı arsa üzerine Tunaş çalışanlarına verilmek üzere 2+1 konutlar inşa edeceğini ve çalışanlarına tahsis edeceğini duyurdu. Erdoğan, duyarlı hareketi nedeniyle Çelik'e teşekkür etti. Tunaş Reçel Fabrikası sahibi Mustafa Çelik de, işçilerin ve iş verenlerin yanında bulunduğunu söyleyerek Ak Parti hükumetine teşekkür etti.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet