Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

'Güzel ortam başarıyı arttırır'

Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, Kredi ve Yurtlar Kurumu Hatay İl Müdürü İhsan Yılmaz ziyaretinde için önemli bir ayrıntının altını çizdi:

'Güzel ortam başarıyı arttırır'

Arsuz   A+a-

Kredi ve Yurtlar Kurumu Hatay İl Müdürü İhsan Yılmaz, Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha'yı makamında ziyaret etti. Arsuz sınırları içerisinde yer alan 300 öğrenci kapasiteli Kredi ve Yurtlar Kurumu Gaziye Hatun Kız Öğrenci Yurdu Müdürü Şükran Karabay'ın da katıldığı ziyarette Müdür İhsan Yılmaz, üniversite öğrencilerine evlerini aratmayacak bir ortam yaratmak için çalıştıklarını dile getirdi.

Hatay'da Temmuz ayı itibariyle göreve başladığını belirten Yılmaz, her şeyin en güzeline layık olan gençlerin güzel bir ortamda barınmalarını sağlamak ve onlara her türlü imkanı sunmak için çaba harcadığını dile getirerek, yurtlarda öğrencilere 24 saat sıcak su ve internet imkanı da sunduklarını ifade etti.

Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha da üniversite öğrencilerinin güzel bir ortamda barınmalarının, başarılarına da olumlu katkı sağladığını belirterek, "Gençler geleceğimizdir. Hepimiz üstlendiğimiz görevleri en iyi şekilde yerine getirmeye çalışıyoruz. Arsuz Belediyesi olarak kurumlarla işbirliği içerisinde, eğitimi her alanda ve her zaman imkânlarımız dahilinde destekliyoruz ve desteklemeye de devam edeceğiz" diyerek, gerçekleşen ziyaretten dolayı konuklarına teşekkür etti.

 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş