Skip Navigation Links

Hassa CHP, İlçe Başkanını Seçti

Cumhuriyet Halk Partisi Hassa ilçe kongresi yapıldı.Tek liste ile girilen seçimlerde Haydar Ergüneş başkanlığa seçildi.

Hassa CHP, İlçe Başkanını Seçti

Gündem   A+a-

Cumhuriyet Halk Partisi Hassa ilçe kongresi yapıldı.Tek liste ile girilen seçimlerde Haydar Ergüneş başkanlığa seçildi. Hassa CHP ilçe merkezinde yapılan  ilçe kongresine yoğun katılım vardı. CHP İl Başkanı Ertuğrul Gün, Milletvekili Serkan Topal, ve partililer katıldı.

Divan Başkanlığını Hatay Milletvekili Serkan Topal’ın yaptığı kongrede  seçimlere  tek liste ile girildi. Önceki yönetimin görevden alınıp yerine kayyum heyetinin görevlendirildiği Hassa CHP Kayyum Heyeti Başkanı Fatih Barbaros Üte yaptığı açılış konuşmasında; “Hassa CHP Kayyum Heyeti olarak, kısa zamanda CHP ‘ye gönül vermiş bütün partili arkadaşlarımızla istişare yaparak geniş tabanlı bir delege listesi oluşturduk. İnşallah birazdan demokrasinin hakim olacağı bir seçim gerçekleştireceğiz. Bu güne kadar partimizin her kademesinde görev alan ve partimize emeği geçenlere teşekkür ediyorum.”dedi.

Hatay CHP Milletvekili Serkan Topal’da yaptığı konuşmada;

Hassa’nın CHP tarihinde önemli bir yeri olduğuna vurgu yaparak, 1 Kasım Genel seçimlerinde Hassa’da CHP’in atılım gerçekleştireceğine inandığını belirtti.

Yapılan seçim sonucunda CHP Hassa İlçe Başkanlığına seçilen Haydar Ergüneş ;“Öncelikle,Atatürk’ün kurduğu ve Cumhuriyetin ilk  partisinin ilçe başkanı olma onuru ve tarihi bir sorumluluğunu üzerinde   taşıma şerefini yaşatan  partili arkadaşlarına teşekkür ederek  başladığı konuşmasında; “1 Kasım Milletvekilliği Genel seçimlerine Hassa CHP İlçe teşkilatı olarak,büyük başarı göstereceklerini ifade etti.

Haydar Ergüneş  başkanlığındaki  CHP ilçe yönetimi şu isimlerden oluştu:  Abdurahman Kirişçi,Mahmut Abacı,Timur Karabeyoğlu,Murat Göçer,Metin Çolakoğlu,Mustafa Başbay,Sıtkı Çömez,İzzet Sarıbay,Ahmet Nurlu,Fikret Yolal,Tuba Ergüneş,Bestami Portakal,Fatih Barbaros Üte,Orhan Ergüneş

Partililer, Hassa CHP yeni yönetimi ve delegasyonu için Hassa CHP özüne döndü diye yorumladılar.

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet