Skip Navigation Links

Memur-Sen'den Kaymakam H.Hasan Özyiğit Ziyareti

Memur-Sen Konfederasyonuna bağlı sendikaların İskenderun İlçe Temsilcilerinin katılımıyla

Memur-Sen'den Kaymakam H.Hasan Özyiğit Ziyareti

Gündem   A+a-

Memur-Sen Konfederasyonuna bağlı sendikaların İskenderun İlçe Temsilcilerinin katılımıyla Memur-Sen İskenderun İlçe Başkanlığı görevine seçilen Ömer Kabaklı, yeni oluşturulan yönetim ile İskenderun Kaymakamı H. Hasan Özyiğit’e makamında nezaket ziyaretinde bulundular.

Memur-Sen İlçe Başkanı Ömer Kabaklı:

“Yerimizi ve duruşumuzu bilerek hareket edeceğiz”

Bugüne kadar, Memur-Sen’e bağlı sendikalarla uyum içinde ve koordineli bir şekilde çalışan ve üyeler arasındaki iletişim ve kaynaşma bağını daha da güçlendiren Büro Memur-Sen İskenderun İlçe Temsilcisi ve Memur-Sen İlçe Başkanı Ömer Kabaklı, göreve gelir gelmez ayağının tozuyla çalışmalarını sıklaştırdı. Kabaklı bu kapsamda beraberindeki sendika ilçe temsilcileriyle birlikte İskenderun Kaymakamı H. Hasan Özyiğit’e konuk oldular. Ziyaretten büyük bir memnuniyet duyduğunu ifade eden İskenderun Kaymakamı H. Hasan Özyiğit, sendikacılığın özveri ve mücadele isteyen bir dal olduğunu belirtti. Memur-Sen İlçe Temsilciliği görevine seçilen Ömer Kabaklı’ya görevinde başarılar dileyen Kaymakam Özyiğit, birlik ve beraberlik içinde çalışıldığı taktirde her engelin aşılacağını ifade etti. Kaymakam Özyiğit, Kabaklı önderliğindeki sendika temsilcilerine ziyaretten ötürü teşekkür etti.

Sendikamızı Çalışanlarımızın Haklarını Savunmak İçin Kullanacağız

Memur-Sen Konfederasyonuna bağlı tüm sendikalarla koordineli bir şekilde çalışan ve bu güne kadar yaptığı Büro Memur-Sen İlçe Temsilciliği görevinde elde ettiği tecrübe ile başarılı bir grafik çizen Ömer Kabaklı, “Memur-Sen İskenderun’da büyük bir aile. Bu ailenin daha da büyümesi ve güçlenmesi için elimden gelen gayreti göstereceğim. Sendikacılığı yaparken, yerimizi ve duruşumuzu bilerek hareket edeceğiz. Sendikamızın yetkisini tüm kamu çalışanlarımızın haklarını savunmak için kullanacağız. Bu görev ve sorumluluğa beni layık gören birim başkanı ve arkadaşlarıma teşekkür ediyorum” diye konuştu. Konuşmaların ardından Kaymakam Özyiğit, sendika temsilcileriyle hatıra fotoğrafı çektirdi. 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet