Skip Navigation Links

Toroslar Belediyesi'nin Acı Günü

Toroslar Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü Harita Birimi personeli Ali Aksay, dün sabah geçirdiği kalp krizi sonucu yaşamını yitirdi

Toroslar Belediyesi'nin Acı Günü

Gündem   A+a-

Aksay, bugün belediye binası önünde düzenlenen törenle son yolculuğuna uğurlandı.
Toroslar Belediyesi'nden yapılan yazılı açıklamaya göre, dün sabah belediyede mesaiye başlayan Ali Aksay, aniden rahatsızlanarak çağırılan ambulansla hastaneye kaldırıldı. Aksay, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak yaşamını yitirdi. Aksay'ın vefatı, çalışma arkadaşlarını ve sevenlerini yasa boğarken, Aksay için görev yaptığı Toroslar Belediyesi önünde cenaze töreni düzenlendi. Aksay'ın cenazesi belediye hizmet binası önüne getirilirken, törene Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna, MHP Mersin milletvekili adayları, meclis üyeleri, belediye başkan yardımcıları, daire müdürleri, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşlarının başkanları, Aksay'ın ailesi ve mesai arkadaşları katıldı.
Törende konuşan Başkan Tuna, Ali Aksay ile 3 yıldır birlikte görev yaptıklarını ve bu zaman zarfında gerek iyi niyeti gerekse çalışkanlığı ile takdir edilecek bir kişiliğe sahip olduğunu ifade etti. Böylesine çalışkan bir personeli kaybetmelerinden büyük üzüntü duyduklarını vurgulayan Tuna, Aksay'ın ailesine ve belediye personeline başsağlığı ve sabırlar diledi.
Türkiye Kamu-Sen'e bağlı Türk Yerel Hizmet-Sen Mersin Şube Başkanı Nihat Aşçı da konuşmasında, Aksay'ın örnek bir kişiliğe sahip olduğunu belirterek, ölümünün herkesi üzdüğünü söyledi. Aşçı, Aksay'ın ailesine ve sevenlerine de başsağlığı diledi.
Belediye hizmet binası önündeki törenin ardından evinin önüne götürülen Ali Aksay'ın cenazesi, daha sonra Mersin Büyükşehir Belediye Mezarlığı'nda kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi. 23 Ağustos 1963 doğumlu olan Ali Aksay, evli ve 2 çocuk babasıydı.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet