Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Adanaspor Çıkışını Sürdürmek İstiyor

PTT 1. Lig takımlarından Adanaspor'da basın sözcüsü Bülent Uzel, çıkışlarını devam ettirmek istediklerini söyledi

Adanaspor Çıkışını Sürdürmek İstiyor

Spor   A+a-

Ligin 7. haftasında deplasmanda Kayseri Erciyesspor ile karşılaşacak olan Adanaspor çalışmalarına Osman Yereşen Tesisleri'nde devam ediyor.
Adanaspor Yönetim Kurulu'nun tam kadro takip ettiği antrenman, teknik direktör Eyüp Arın nezaretinde ısınma hareketleriyle başladı. Daha sonra iki bölüme ayrılan turuncu-beyazlı ekip, şut ve pas çalışması yaptı. Antrenman oynanan çift kale maç ile son buldu.
Adanaspor Basın Sözcüsü Bülent Uzel, saha içerisindeki oyundan memnun olduklarını ve çıkışlarını devam ettirmek istediklerini söyledi.
Uzel, "Her hafta daha da iyiye giden bir grafiğimiz var. Lige kötü başladık. Ancak şanssızlığımızı kıracağımızı biliyorduk. Nitekim öylede oldu. Teknik heyet ve futbolcu kadromuza güveniyoruz. Takım içerisinde ki uyum bizi memnun ediyor. Buradaki aile ortamı bizi başarıya taşıyacaktır. Önümüzdeki Kayseri Erciyesspor karşılaşmasından iyi bir sonuç alarak çıkışımızı devam ettirmek istiyoruz" şeklinde konuştu.
ARIN VE FUTBOLCULARDAN ZİYARET
Adanaspor taraftarlarının "Turuncu Yarınlar" projesi kapsamında yeniledikleri Yavuz Selim Ortaokulu'nu, Adanaspor Teknik Direktörü Eyüp Arın, futbolculardan Hayrullah Mert Akyüz, Mehmet Sak, Samican Keskin, Sabit Hakan Yılmaz ve Emre Uğur Uruç ziyaret etti. Taraftar grubunun kendi imkanlarıyla aralarında para toplayarak bakıma ihtiyacı olan okulun boya ve badana işlerini üstlendiği projeye Eyüp Arın ve futbolcular ziyaret ederek destek verdi.
Okul müdürü Ercan Gülkesen ve taraftar grubu başkanı Hasan Yılmaz'dan proje hakkında bilgi alan Adanaspor kafilesi öğrencilerle bir araya geldi. Sınıfları ziyaret eden teknik direktör Eyüp Arın ve futbolcular yeni eğitim öğretim yılında tüm öğrencilere başarı dileklerinde bulundu.
Bu tür sosyal sorumluluk projelerinin kendilerini sevindirdiğini belirten Adanaspor Teknik Direktörü Eyüp Arın, "Çok anlamlı bir proje gerçekleşmiş. Adanaspor taraftarları her zaman özeldir. Taraftarlarımız bu davranışlarıyla takdiri bir kez daha hak etmişlerdir. Ziyaret ederek katkıda bulunabildiysek ne mutlu bizlere. Emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum" diye konuştu.
Daha sonra toplantı salonuna geçen Adanaspor kafilesi burada öğrencilerle sohbet edip kendilerine yöneltilen soruları cevapladı. Ziyaret çekilen hatıra fotoğrafı ile son buldu.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş