Skip Navigation Links

İskenderunluların Üniversite Özlemini Yerine Getirdik..

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil ilçenin yıllardır özlemi olan üniversite olma hayalini gerçekleştirdikleri için

İskenderunluların Üniversite Özlemini Yerine Getirdik..

Gündem   A+a-

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil ilçenin yıllardır özlemi olan üniversite olma hayalini gerçekleştirdikleri için mutluluk duyduklarını ifade etti.

İskenderun Teknik Üniversitesi Rektörü Prof.Dr.Türkay Dereli'yi makamında Ak Parti Hatay Milletvekili Orhan Karasayar ile beraber ziyaret eden Belediye Başkanı Seyfi Dingil; ”Burada bir özlem vardı, İskenderun yenilikçi bir şehir. Artık bu şehrin dinamikleri karar vermeli, sanayi, turizm, üniversite şehri olma yolunda irademizi ortaya koymalıyız” dedi. Ak Parti Hatay Milletvekili Orhan Karasayar ise İskenderun Halkının üniversite isteğini gerçekleştirmenin hazzı ile buraya geldiklerine vurgu yaparak Rektör Dereli'ye yeni görevinde başarılar diledi. İstü Rektörü Prof.Dr.Türkay Dereli de yaptığı açıklamada; ”Kuruluş aşamasında istekliliğinizi gördüm. İskenderun heyecanı olan bir şehir. Her şey bir hayalle başlar. Desteğe ihtiyacımız var. Ayrıca İskenderun cazibe merkezi olma potansiyeli var. Bunu iyi kullanmak gerekiyor” dedi.

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet