Skip Navigation Links

Silifke'nin Kavak Mahallesi'ne Sosyal Alan

Silifke Belediyesi tarafından Kavak Mahallesi'ne kazandırılan sosyal alan, mahalle sakinlerinin beğenisini kazandı

Silifke'nin Kavak Mahallesi'ne Sosyal Alan

Gündem   A+a-

Şehir merkezi ve 88 mahallede rutin belediye hizmetlerini en iyi şekilde sürdüren Silifke Belediyesi; stabilize yol, asfaltlama, çöp toplama, park ve bahçelerin bakımı ile sosyal alan projelerini de en iyi şekilde gerçekleştiriyor.
Bu kapsamda Kavak Mahallesinde bakımsız halde duran, vatandaşların yaz ile kış aylarında düğün, nişan, mevlit ve çay sohbeti yaptıkları alanı baştan aşağı yeniledi.
Belediye ekipleri ilk olarak zemin düzeltme, bahçedeki yabani ot, çalı, bitki, ve dikenlerin temizliği yetişmiş ağaçların nitelikli budama ve peyzaj işlemlerini gerçekleştirdi. Kamelyalar, oturma bankları, yeşil alan oluşturma ve çevre düzenleme çalışmalarıyla daha kullanışlı bir sosyal alan kazandırdı.
Silifke Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut, "İlçemize ve aynı zamanda Kavak mahallemize kazandırmış olduğumuz bu güzel sosyal alan, diğer çevre mahallelerimize de parmakla gösterilecek örnek bir alan olmuştur. Kavak Mahallemizin merkezinde yer alan ve manzarasıyla dikkatleri üzerine çeken bu alanda, çocuk oyun grupları, piknik alanları, nişan, nikah, düğün, kır düğünleri, açık alan toplantı ve çeşitli diğer organizasyonlar içinde kullanışlı bir yer olacak. Böylelikle burada birçok sosyal faaliyet gerçekleştirilebilecektir. Bu amaçla belediyemiz bünyesindeki teknik personellerimiz gece-gündüz çalıştılar ve çalışmalarını tamamladılar. Şimdiden ilçemize ve Kavak Mahallemize hayırlı olsun" dedi.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet