Skip Navigation Links

İbrahim Gül; Bizi kimse ayrıştıramaz

MHP Hatay Milletvekili adayı İbrahim Gül Gadir-i Hum bayramı münasebetiyle Arsuz ve mahallerinde vatandaşlarla bayram ziyaretlerine katıldı.

İbrahim Gül; Bizi kimse ayrıştıramaz

Gündem   A+a-

            İbrahim Gül bayram ziyaretlerinde vatandaşlarla bol bol sohbet ederek, bayramların kırgınlıkların giderildiği, hoşgörünün arttığı özel ve anlamlı günler olduğunu belirterek sözlerini şöyle sürdürdü; “İçinde bulunduğumuz coğrafya kültür ve inanç yönünden çok renkli bir bölgede yaşıyoruz. Bölgemizde Alevi-Sünni, Müslüman-Hıristiyan, Arap-Türk-Kürt ayrımı olmadan kardeşçe yaşıyor ve dünyaya örnek oluyoruz. Bizim kültürel zenginliğimizi ayrıştırma isteyen kötü emel besleyenler şunu çok iyi anlamalıdır ki, biz birlikte yaşamaktan mutluyuz. MHP olarak Milletimizin ayrıştırılmasına karşıyız, Anayasada belirtilen inanç hürriyetinin sonuna kadar kullanılması için bütün gücümüzle mücadele edeceğiz. Kabul ederseniz siz benim, bende sizin kardeşinizim. Hatay’da evladına sahip çık sloganı ile çıkarken bütün Hatay’ı kendime aile olarak gördüm. Sizler de beni evladınız kabul ederek sahip çıkmanızı istiyorum” diyerek, Vatandaşların gönlüne taht kurdu.

 

MHP Milletvekili adayı İbrahim Gül’e ziyaretlerinde Gadir-i Hum bayramında özel olarak hazırlanan Hırısi ikram edildi. İbrahim Gül Arsuz ve köylerindeki seçim çalışmalarının ardından İskenderun AKAD tarafından düzenlenen Gadir-i hum etkinliklerine katıldı.

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet