Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Üniversite Öğrencilerine Sabah Çorbası

Kilis Belediyesi tarafından 7 Aralık Üniversitesi'nde okuyan öğrencilere sabah çorbası ile ekmek ikramında bulunuldu

Üniversite Öğrencilerine Sabah Çorbası

Eğitim   A+a-

7 Aralık Üniversitesi Kampüsünde gerçekleştirilen çorba dağıtım töreninde konuşan Belediye Başkanı Hasan Kara, Üniversite ile Kilis Belediyesi iş birliği ile sabah öğrencilere çorba ve ekmek ikramında bulunmaya başladığını ifade etti. Kara, "Biz de öğrencilik dönemimizde sabah kahvaltı yapmakta sıkıntı çekerdik. Öğrencilerimizin sabah çorbalarını içerek derslerine girmelerini istiyoruz. Üniversite öğrencilerine bir ölçüde katkı sunmak istiyoruz" dedi.
7 Aralık Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İsmail Güvenç, Kilis Belediye Başkanı Hasan Kara'ya teşekkür etti. Güvenç, "Belediyemiz tarafından üniversite öğrencilerine çorba ikramını destekliyoruz. Üniversitemizde ilk kez uygulanacak bir uygulama olduğu için memnunuz. Öğrencilerimizin sabah kahvaltı yaparak derslere girmesi önemlidir" diye konuştu.
Çorba dağıtımı törenine Kilis Belediye Başkanı Hasan Kara, 7 Aralık Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İsmail Güvenç, Belediye Başkan Yardımcıları Cuma Özdemir ile Mehmet Akif Yavuzlu ile üniversitede yetkilileri katıldı.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar