Skip Navigation Links

'Sokakta Sanat' Etkinliğinde Canlı Heykellere Yoğun İlgi

Gaziantep'te düzenlenen sokakta sanat etkinliğine katılan 15 sanatçı tarafından sergilenen canlı heykel performansı yoğun ilgi gördü

'Sokakta Sanat' Etkinliğinde Canlı Heykellere Yoğun İlgi

Kültür Sanat   A+a-

Gazi Muhtarpaşa Bulvarı Geliştirme ve Tanıtım Derneği tarafından, sokakta sanat etkinliği düzenlendi. Etkinlikte 15 sanatçı tarafından çeşitli dönemleri anımsatan heykel performansı sergilendi. Hareketsiz duran canlı heykeller, insanların yoğun ilgisine sebep oldu. Canlı heykel ve pandomim sanatının beğeni topladığını ifade eden Gazi Muhtarpaşa Bulvarı Geliştirme ve Tanıtım Derneği ve Gaziantep Ticaret Odası (GTO) Meclis Başkanı Ali Yener, şehirlerin tanıtımında caddelerin büyük önemi olduğunu ifade etti. Etkinlikte çocuklarla uzmanlar eşliğinde resim çalışmaları yapıldığını anlatan Yener, etkinliklerin devam edeceğini de sözlerine ekledi. Gazi Muhtarpaşa Bulvarı'nın sosyal yaşama büyük katkı sağlayacağını ifade eden Yener, "Şehirlerin tanıtımında caddeler önemli rol oynuyor ve şehirlerin simgeleri haline geliyor. Bizim de temel amacımız bu Bulvarı daha canlı ve aktif hale getirmek ve Gaziantep'in sosyal yaşantısına katkı sağlayabilmek, Bulvarı, mağazaları, kafeleri, restaurantları, tiyatroları ile Gazianteplinin buluşma noktası ve sokak etkinlikleri ile de sanatın ve eğlencenin merkezi haline getirme yönünde çalışmalarımızı derneğimiz aracılığıyla başlatmış oluyoruz. Bu konuda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" dedi. Bulvarın renkli organizasyonlara ev sahipliği yapmaya devam edeceğini Yener, karnaval ve festivallerin yanısıra organik pazarı kurulacağını kaydetti. Yener, indirim günleriyle de Gazi Muhtarpaşa Bulvarı'nın ayrı bir öneme sahip olacağını da ifade etti.
Gaziantep gibi ticaret ve sanayi kentinde son yıllarda kültür ve sanat çalışmalarının artmış olmasına rağmen yeterli olmadığını savunan Yener, bu konuda özellikle toplumu yönlendiren, temsil eden kurumlara önemli görevler düştüğünü de sözlerine ekledi.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet