Skip Navigation Links

İskenderun Belediyesi’nde Yetki Depremi !!!

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, bir süredir uygulamaları ve belediye içerisindeki yetkili yetkisiz sorunlarıyla

İskenderun Belediyesi’nde Yetki Depremi !!!

Gündem   A+a-

büyük tepki toplamaya devam ediyor.
Her ikisi de İskenderunlu olan Belediye Başkan Yardımcıları Ergün Gözüküçük ve Cemil Çengel’in ellerindeki yetkilerin büyük oranda alınması ise büyük tepki topladı.
Siyaset kulislerinde ise kademeli olarak yetkileri daraltılan Çengel ve Gözüküçük’ün yerine yine Gaziantep’ten yeni belediye başkan yardımcıları ithal edileceği konuşuluyor.
İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil’in Gaziantep tutkusu ise akıllarda soru işaretlerine neden oluyor !!!
İskenderun Belediyesi’nin iki çalışkan Başkan Yardımcısı Ergün Gözüküçük ve Cemil Çengel’in yetkileri Gaziantep’ten getirilen belediye başkan yardımcıları Ahmet Çetinkaya ve Mehmet Bilgin’e devredildi.
İskenderun’da Fen İşleri ve Park Bahçe çalışmalarıyla büyük takdir toplayan Belediye Başkan Yardımcısı Cemil Çengel’in bu iki müdürlükteki yetkileri Gaziantep’ten getirilerek olağanüstü yetkilerle donatılan Başkan Yardımcısı Ahmet Çetinkaya’ya devredildi.
Belediye Başkan Yardımcısı Ergün Gözüküçük’e bağlı ulaşım, kültür ve sosyal işler, destek hizmetleri müdürlükleri de yine Gaziantep’ten olağanüstü yetkilerle getirtilen Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Bilgin’e devredildi.
Ergün Gözüküçük’e bağlı Zabıta Müdürlüğü ise yetkileri daraltılan Cemil Çengel’e bağlandı.
Karmakarışık yetki devrine tepkiler sürerken, İskenderun’un bağrından yetişmiş yerli Belediye Başkan Yardımcılarının yetkilerini ellerinden alan Belediye Başkanı Seyfi Dingil’in aldığı bu radikal kararın nedeni bilinmezken, İskenderun Belediyesi’nden açıklama bekleniyor.

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet