Skip Navigation Links

İskenderun'da Sivri Sineğe Geçit Yok!

İskenderun Belediye Başkan Yardımcısı Ergün Gözüküçük, kent genelinde sivri sinek üremesine neden olan larva yuvaları

İskenderun'da Sivri Sineğe Geçit Yok!Web
TV

Gündem   A+a-

ile çöp konteynırlarına steril su ile yıkanması çalışmalarını kurdukları ikinci bir ekip ile sürdürdüklerini söyledi.

İkinci Osb arazisi çevresinde, ormanlık alanda sivri sinek oluşmasına neden olan göletlerin larva mücadelesinin tamamlandığını belirten Ergün Gözüküçük, sivri sinek ve çöp konteynırlarından yayılan pis kokuların engellenmesi çalışmalarının tüm hızıyla sürdüğünü kaydetti.

Kurban bayramı sonrası kesim artıklarının çöp konteynırlarına gelişi güzel atılmasının yeni sorunlara neden olduğunu kaydeden Gözüküçük, kent genelinde hijyen ortamının sağlanması için ellerinden geleni yaptıklarını ifade etti.

Ergün Gözüküçük sözlerine şu şekilde devam etti, "Kurban Bayramı sonrasında vatandaşlarımızın kurbandan kalan artıkları çöp konteynırlarına attıklarını  gördük, bu kötü koku ve çirkin görüntü tabi bu hoş bir şey değil, isteselerdi poşet verebilirdik onlara. Ekiplerimizi arttırarak, vardiyalarını çoğaltarak biz, o konteynırlara hemen müdahale edip boşalttık ve hijyenik malzemelerle, köpüklü su ile yıkarak çirkin görüntüye ve kötü kokuya son veriyoruz. Gözden kaçanlar oluyor tabii halkımız hemen bizi arayarak ihbar ediyor ve biz konteynırları yıkayarak temizliyoruz ve mikrop saçmasını engelliyoruz.

Biz Başkan Yardımcıları olarak halkımızın talepleri doğrultusunda birimimize göre hemen müdahale ederek hizmetimizi oraya götürüyor ve bu şekilde de vatandaşlarımızın mutlu olması için çaba sarf ediyoruz.

Şehrin altyapı sorumluluğu Büyükşehir'e ait olmasına rağmen bizde iş makinelerimizle oluşabilecek veya olan sorunlara müdahale etmeye çalışıyoruz. Sorunun sorumluluğu kime ait olduğunu gözetmeksizin ekiplerimizle soruna anında müdahale ediyoruz. Kışın yaklaşmasıyla tedbirlerimizi aldık, ilave iş makineleri taleplerimiz var, olanların da onarımlarını yaptık ve kışa hazır bir şekilde bekliyoruz."

İskenderun'da Sivri Sineğe Geçit Yok! videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet