Skip Navigation Links

1 Mayıs kutlamaları için ortak karar alındı

Bir mayıs kutlamaları çerçevesinde, ortak bir karara vardıklarını açıklayan, Türk-İş, DİSK, Memur-Sen, Kamu-Sen, KESK işçi ve kamu çalışanları sendika

Gündem   A+a-

13mrkgbjkm1z9op9.jpg" />

Bir mayıs kutlamaları çerçevesinde, ortak bir karara vardıklarını açıklayan, Türk-İş, DİSK, Memur-Sen, Kamu-Sen, KESK işçi ve kamu çalışanları sendikaları, almış oldukları ortak kararı İskenderun Gazeteciler Cemiyeti Basın Merkezi’nde düzenledikleri basın toplantısı ile duyurdular.
Sendika Konfederasyonu adına açıklamada bulunan Türk-İş Hatay İl Temsilcisi Ali İhsan Üstünbaş, “Konfederasyonlarımız bu yıl 1 Mayıs kutlamalarının ortak yapılması yönünde görüş ve irade birliği içinde olduklarını açıklamışlardır. 1 Mayıs’ta alanlarda olma kararı almış ve bu anlayışta 1 Mayıs 2010’u İstanbul taksim Meydanı’nda ve Türkiye genelinde belirlenen tüm il ve ilçelerde kutlamaya karar vermiştir. Bu nedenle 1 Mayıs işçi bayramı kutlamaları için konfederasyonların Hatay ve İskenderun’da bulunan temsilcilerinden bir tertip komitesi oluşturulmuş ve İskenderun’da yaşayan tüm işçilere, memurlara, kadın ve gençlere çağrıda bulunarak tüm halkımızı emek, barış ve özgürlük için 1 Mayıs işçi bayramında alanlara davet ediyoruz. 1 Mayıs işçi bayramı kutlamalarımız 1 mayıs 2010 cumartesi günü saat 15.00’da 3M garden önünden kitlelerin toplanmasıyla başlayacak ve buradan anıt alanına yürüyüşe geçilecektir. Kutlamalarımız anıt alanında devam edecektir” dedi.
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet