Skip Navigation Links

A Milli Kadın Sutopu Takımının Adana Kampı Sona Erdi

A Milli Kadın Sutopu Takımı Adana kampını tamamlayarak kentten ayrıldı

A Milli Kadın Sutopu Takımının Adana Kampı Sona Erdi

Spor   A+a-

A Milli Kadın Sutopu Takımı Başantrenörü Hakan Şahbaz, 9 gün kamp programı yaptıklarını belirterek, Atatürk Yüzme Havuzu'nda 15 sporcu ile günde 7 saat antrenman yaptıklarını kaydetti.
Daha sonraki kampları için Adana'yı tercih edeceklerini belirten Şahbaz, "Güzel ve verimli bir kamp dönemi geçiriyoruz. Tesis ve hava koşulları ile mükemmel olan Adana, sutopunun merkezi sayılır. Burada bize her zaman destek veren Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Abdulkadir Ataşbak, Sutopu Federasyonu İl Temsilci Ertunç Tansuğ ile havuz görevlilerine teşekkür ederim. Bizlere çok yardımcı ve samimi yaklaştılar" diye konuştu.
Şahbaz, daha önce Manisa, İzmir, Sırbistan'da kamp yaptıklarını ifade ederek, "Kampı tamamladıktan sonra İstanbul'a geçeceğiz. Daha sonra 9-11 Ekim tarihleri arasında Almanya'da 'Avrupa şampiyonası Eleme Grupları 2. Tur' müsabakalarına katılacağız. Orada Almanya, Fransa ve İsrail ile mücadele edeceğiz. Alacağımız bir galibiyet bizi Avrupa Şampiyonası'na götürecek" şeklinde konuştu.
Ayrıca Şahbaz, Avrupa Şampiyonası'na yardımcı antrenörler Soykan Üstünkar, İsa Süzer ile Ökkeş Türkmen'le birlikte koordineli ve ekip çalışmasıyla sistemli bir şekilde hazırlandıklarını sözlerine ekledi.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet