Skip Navigation Links

Hatice Yılmaz’a Hüzünlü Veda..

İskenderun Diş Dünyası Sahibi Dişhekimi Bestami Yılmaz ile İskenderun Devlet Hastanesi Laboratuvar Teknikeri Gül Taşdelen’in anneleri,

Hatice Yılmaz’a Hüzünlü Veda..

Yaşam   A+a-

Dişhekimi Fatoş Yılmaz ile Yeminli Mali Müşavir Davut Taşdelen’in vefat eden kayınvalidesi Hatice Yılmaz, son yolculuğuna gözyaşları arasında uğurlandı.
İskenderun Denizciler Mahallesi’ndeki evinde helallik alınan Hatice Yılmaz, Kavaklıoluk Mahallesi’nde aile kabristanında defnedildi.
Taziyeleri kabul eden Dişhekimi Bestami Yılmaz, Yeminli Mali Müşavir Davut Taşdelen ve aile yakınlarının ayakta durmakta güçlük çektikleri gözlendi.


Bir süredir sağlık sorunları nedeniyle tedavi gören Hatice Yılmaz 68 yaşında hayata gözlerini yumarken, ardında gözü yaşlı 4 evlat, bir çok torun ve sevenlerini bıraktı.
Taziyeler İskenderun Denizciler Mahallesi 22 Sokak No:4 adresindeki  (İdeal Market karşısı-Fatih Camii Sokağı) evin önünde kabul ediliyor.
8. Gün Haber olarak Hatice Yılmaz’a Allah’tan rahmet, dostlarımız Dişhekimi Bestami Yılmaz, Yeminli Mali Müşavir Davut Taşdelen’in şahsında ailesine ve tüm sevenlerine başsağlığı diliyoruz. 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet