Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Erdemli Halkı Belediyedeki Bayramlaşmada Buluştu

Mersin'in Erdemli Belediyesi tarafından Kurban Bayramı'nın 2. gününde düzenlenen bayramlaşma programında,Erdemli halkı bir araya geldi

Erdemli Halkı Belediyedeki Bayramlaşmada Buluştu

Gündem   A+a-

Programın ev sahipliğini yapan Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, Suriye, Irak ve Mısır gibi ülkelerde yaşananlara dikkat çekerek, birlik ve beraberliğinin önemine vurgu yaptı.
Erdemli Belediyesi bayramın 2. gününde, Cuma namazının ardından belediyede bayramlaşma programı düzenledi. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği programa, meclis üyeleri belediye ve çalışanları da katıldı. Programda vatandaşlarla tek tek tokalaşarak bayramlarını kutlayan Başkan Mükerrem Tollu, burada yaptığı konuşmada, vatandaşlarla, meclis üyeleriyle, belediye çalışanlarıyla hep birlikte el ele vererek hizmet ürettiklerini ve bundan sonra da bu birlik ve beraberlik içerisinde çalışmaya devam edeceklerini söyledi. Bayramların bayram olması için en önemli olgunun birlik ve beraberlik olduğuna işaret eden Tollu, bu anlayış etrafında hareket etmeleri gerektiğini belirtti. Bugün Suriye'de, Irak'ta, Mısır'da ve daha dünyanın birçok yerinde yaşanan olaylara bakıldığı zaman birlik ve beraberliğin ne kadar önemli olduğunun altını çizen Tollu, bayramların bayram olabilmesi için güzel ahlaka, doğru anlayışa, kardeşliğe ve barışa da ihtiyaç duyulduğunu kaydetti.
Belediye hizmetlerine ilişkin de bilgi veren Tollu, bu hizmetlerde el ele verilmesinin çok önemli olduğunu vurgulayarak, Erdemli halkına teşekkür etti. Büyükşehir Belediyesi ile birlikte omuz omuza vererek daha büyük hizmetlere imza atacaklarını dile getiren Tollu, Erdemli'de hizmet atağının artarak devam edeceğini ifade ederek, mübarek Kurban Bayramı'nın hayırlara vesile olmasını diledi.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş