Skip Navigation Links

Cenaze Suudi Arabistan'dan Getirilemiyor!!!

Suudi Arabistan'da vefat eden Gökhan Gökpınar'ın Eşi, çocukları ve ailesi perişan halde, cenazenin getirilmesini bekliyorlar.

Gündem   A+a-

Geçirdiği kalp krizi sonrası Suudi Arabistan’ın Medine kentinde vefat eden Gökhan Gökpınar’ın cenaze işlemleri uzayınca ailesi isyan etti. Türk makamları ve Adalet Bakanı Sadullah Ergin’den yardım isteyen aile, Merhum Gökhan Gökpınar’ın toprağa verilerek ebedi huzura erdirilmesini istiyor..
 
Cenaze Suudi Arabistan’dan Getirilemiyor!!!
Suudi Arabistan’da vefat eden Gökhan Gökpınar’ın Eşi, çocukları ve ailesi perişan halde, cenazenin getirilmesini bekliyorlar.
Pazar gününden bu yana cenazenin Türkiye’ye getirilmesi için uğraş veren ailesi, Gökhan Gökpınar’ın cenazesinin çok ağır ilerleyen bürokratik işlemler nedeniyle getirilemediğini söylediler.
Suudi Arabistan makamları ile Türk makamlarından işlemlerin hızlandırılması için yardım beklediklerini belirten Merhum Gökhan Gökpınar’ın amcası Şemsettin Gökpınar, aile olarak perişan olduklarını, ilk fırsatta cenazenin getirilmesi ve defin işlemlerinin yapılması için AK Parti Hatay Milletvekili ve Adalet Bakanı Sadullah Ergin’den destek beklediklerini söyledi.
 


Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet