Skip Navigation Links

Mimarlar Odası'ndan Teknik Düzenlemelere Yönelik Seminer..

Mimarlar Odası İskenderun Temsilciliği tarafından 'Yapı Müteahhitliği Yetki Belgesi, Şantiye Şefliği ve Büyükşehir Belediyelerinin Kurulmasına İlişkin

Gündem   A+a-


Mimarlar Odası’ndan Teknik Düzenlemelere Yönelik Seminer..
Mimarlar Odası İskenderun Temsilciliği tarafından “Yapı Müteahhitliği Yetki Belgesi, Şantiye Şefliği ve Büyükşehir Belediyelerinin Kurulmasına İlişkin Güncel Mevzuatlar” konulu bir seminer düzenlendi.
İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası’nda düzenlenen seminere çok sayıda mimar ve mühendis katıldı. Sürekli Mesleki Gelişim Merkezi (SGMG) eğitmenlerinden Ayşen Yılmaz Öğüt ve Bülend Ceylan tarafından verilen seminerde “Şantiye Şefliği” konusu damgasını vururken, yasada ve mevzuatta konuyla ilgili açık bir ifade bulunmaması nedeniyle mühendislerin yaşadıkları sorunlara dikkat çekildi.
Eğitim semineri arasında 8. Gün Haber’e açıklamalarda bulunan Mimarlar Odası İskenderun Temsilcilik Başkanı Koray Tanın şöyle dedi: SEGM (Sürekli Eğitim Gelişim Merkezi) tarafından düzenlenen bir seminerdir. İskenderun Mimarlar Odası Temsilciliğinin, Mimarlar Odası Genel Merkezine başvurmasıyla gerçekleşen bir seminer. Yapı müteahhitliği ve şantiye şefliği, 1 Ocak 2012 tarih itibariyle yeni çıkmıştır. Bununla alakalı müteahhitleri, mimarları, inşaat mühendislerini ve diğer teknik eleman arkadaşları, belediyeleri, halkı bilgilendirmek amacıyla özellikle bu konuda genel merkezimizden SEGM’den bilgilendirmek amacıyla istekte bulunduk. Yüksek Mimar Ayşen Yılmaz Öğün ve Bülent Hanımı gönderdiler. Bu konuda bilinmeyen çok şey var. bu konuyla alakalı olarak şantiye şefliği, yapı müteahhitliği görevleri ve yetkileri nereye kadar olabilecek konusunda, teknik eleman arkadaşlarımı ve vatandaşlarımızı bu konuda bilgilendirip görev yetki sınırlarını belirleyeceklerdir.
 
 
 
 
 
 

 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet