Skip Navigation Links

Terzilerin Başına Talih Kuşu Kondu

Kurban Bayramı öncesinde vatandaşların giyim telaşına bir de okul kıyafeti eklenince,terziler çifte bayram etti

Terzilerin Başına Talih Kuşu Kondu

Gündem   A+a-

Gaziantep'te Kurban Bayramı ve okulların açılışına az bir zaman kala vatandaşlar, kıyafet ve giyim telaşına girdi. Bu durum ise en çokta terzilerin işine yaradı. Kıyafet telaşına giren vatandaşlar, kıyafetlerini düzenlemek ve diktirmek için terzilere akın etti. Bu duruma sevinen terziler ise "Kurban Bayramı ve okullarını açılışına az bir zaman kala çok yoğun bir şekilde çalışıyoruz" dedi.
Kurban Bayramı ve okulların açılışına kısa bir zaman kala iş yoğunlukları artan terzi Hasan Çoban, "Bayram telaşına bir de okul kıyafetleri eklenince iş yoğunluğumuzda da artış oldu. İşte vatandaşlar okul ve bayram kıyafetleri havasına düştü. Bu yüzden 4-5 eleman çalışıyoruz. Şu an öğrenci kıyafeti daha çok gidiyor. Çünkü okullar açılacak. Okulla bayram birbirine denk düşünce baya yoğunluk oldu" diye konuştu.
Geçen aylara göre şu süreçte çok yoğun olduklarını söyleyen terzi Yahya Doğan ise "Esnafın birikintisi oluyor bayram üstü. Geçen haftaya göre yüzde 80 yüzde 90 bir artış oldu. Geçen haftaya göre kıyaslama yaparsak,s işimiz çok yoğun. Elimizden geldiğince yetiştirmeye çalışıyoruz. Ama bazen sıkıntılar çekiyoruz, yetiştiremiyoruz" şeklinde konuştu.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet