Skip Navigation Links

Şehitkamil İlçe Belediyesi Bayram Boyunca Mesaide Olacak

Gaziantep'in Şehitkamil ilçe Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri,Kurban Bayramı boyunca ilçenin temiz kalması için görev yapacak

Şehitkamil İlçe Belediyesi Bayram Boyunca Mesaide Olacak

Gündem   A+a-

Sabahın erken saatlerinde Temizlik İşleri Müdürlüğü şantiyesine giden Şehitkamil Belediye Başkan Yardımcısı Hayri Özkeçeci, temizlik ekiplerinin bayramını kutladı.
Şehitkamil'de vatandaşların Kurban Bayramını en iyi şekilde geçirmesini sağlamak adına tüm tedbirleri alan Şehitkamil Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü, Kurban Bayramı boyunca da mesai yapacak. Şehitkamil Belediye Başkan Yardımcısı Hayri Özkeçeci, Kurban Bayramı dolayısıyla sabahın erken saatlerinde Temizlik İşleri Müdürlüğü'nde temizlik ekipleriyle düzenlenen bayramlaşma programında bir araya geldi. Tek tek personellerle bayramlaşan Başkan Yardımcısı Özkeçeci, Belediye personellerine sağlıklı, huzurlu ve mutlu bir bayram geçirmelerini diledi. Yanında getirdiği Bayram hediyesini personele dağıtan Özkeçeci, "Malumunuz Kurban Bayramı dolayısıyla ilçe genelinde atıkların çevre kirliliğini önlemek adına sizlere bu konuda büyük görevler düşüyor. Zaten Şehitkamil'in yükünü çeken, kurban atıklarıyla alakalı en büyük gayreti gösteren sizlersiniz. Biz sizlerle gurur duyuyoruz. Ben tekrardan Allah'ın bizleri her yıl bugünlere çıkarmasını diliyorum ve hepinizin bayramını en içten dileklerimle kutluyorum" dedi.
Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri ise, "Kurban Bayramı öncesi Belediye Başkan Yardımcımız bizleri ziyaret ederek, tek tek bayramlaştı. Böyle bir bayramlaşma töreninin düzenlenmesi bizim için bir moral ve motivasyon oldu. Belediye Başkanımızın yoğun işlerinden dolayı bugün gelemedi. Onun yerine Başkan Yardımcımız bizleri ziyaret etti. Başkanımız da her yıl bizleri ziyaret ederek bayramımızı kutluyor. Başkan Yardımcımıza bizleri ziyaret ederek bayramlaşmasından dolayı çok teşekkür ediyoruz" şeklinde konuştular.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet