Skip Navigation Links

Lütfü SAVAŞ'tan Bomba Gibi İddia !

Enerji-Sa Ekipleri su pompalarının elektriğini gizlice Kesmeye gelince suçüstü Yakalandı ????

Lütfü SAVAŞ'tan Bomba Gibi İddia !

Gündem   A+a-

Hatay büyükşehir belediye başkanı Lütfü Savaş'ın sosyal medya hesabından yaptığı açıklamaya göre Enerji-sa ekiplerinin hatsu ya ait su pompalarının elektriğini gizlice kesmeye gelen 2 kişinin suçüstü yakalandığını duyurdu.

Sosyal medya hesabından yapılan açıklama şöyle ;

HATAY'A SU SAĞLAYAN KUYULARIMIZA BAĞLI OLAN POMPALARIN ELEKTRİĞİNİ GİZLİCE KESMEYE GELEN ENERJİSA EKİPLERİNİ SUÇÜSTÜ YAKALADIK
Antakya'nın birçok mahallesinin içmesuyu ihtiyacını karşılayan Serinyol kuyularının elektrikleri, elektrik faturaları zamanında ödenmesine rağmen Enerjisa personeli olduklarını söyleyen Bekir Koca ve Rüstem Sülük tarafından gizlice kesilmeye çalışıldı.
Hatırlanacağı üzere devir tasfiye komisyonu tarafından geçmiş dönemde ilçe belediyelerinin ödemediği su borçları HATSU'ya aktarılmış ve bazı belediyelerin geriye dönük 11 yıllık borcu olmak üzere toplamda yaklaşık 300 milyon elektrik borcu yerel seçimlerin ardından HATSU’dan hemen talep edilmiş ve bu para ödenemediği için halkımızın susuz kalmasına bile aldırış edilmeden HATSU Genel Müdürlük binası ile birçok su kuyusunda elektrikler kesilmişti.
Öte yandan Enerjisa tarafından yapılan düzenli-düzensiz kesintilerin sebep olduğu su kesintilerinin manevi tahrip boyutu bir yana HATSU'nun sadece elektrikle çalışan donanımlarına verdiği zarar 7 Milyon TL'yi bulmaktadır.
Bayram üzeri yapılan bu art niyetli girişim zamanlama açısından manidar olup, bu sabotaj, HATSU ekipleri tarafından bertaraf edilmiştir. Konuyla ilgili olarak hukuki girişimler başlamış olup, HATSU'yu halk nezdinde mağdur etmeye çalışanlardan yasalar çerçevesinde hesap sorulacaktır. Halkımızın bilgisine sunulur.

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet