Skip Navigation Links

Yüzçelik: 'Görevimiz Cumhuriyet Çocukları Yetiştirmek'

Erkan Eğitim Kurumları'nda 2015-2016 Eğitim Öğretim Yılı düzenlenen törenle başladı

Yüzçelik: 'Görevimiz Cumhuriyet Çocukları Yetiştirmek'

Eğitim   A+a-

Erkan Eğitim Kurumları'ndaki törenler, bu yıl ilk kez ilkokula başlayan 1. sınıf öğrencilerinin geçit töreni ve ardından yapılan saygı duruşu sonrası İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı. Okulun çiçek ve balonlarla bayram yeri gibi süslendiği, veli ve öğrencilerin büyük heyecan içinde katıldıkları törende bir konuşma yapan Erkan Eğitim Kurumları Genel Koordinatörü İzzetin Yüzçelik, sözlerine, "Cumhuriyet Türkiyesi'nin geleceğini hazırlayan değerli anne-babalar, Cumhuriyet evlatları sevgili çocuklar, okula hoş geldiniz" diyerek başladı.
VELİ-ÖĞRETMEN İŞBİRLİĞİNE DİKKAT ÇEKTİ
Yüzçelik, geleceğin anahtarının okul olduğunu, öğrencileri yarınlara öğretmenlerin taşıdığını belirtip, öğretmenlere "Değerli öğretmenlerime şükranlarımı sunuyorum, iyi ki varsınız" diye seslendi.
"Büyük önder Mustafa Kemal Atatürk'ün inşa ettiği Cumhuriyetimizin çocuklarını yetiştirmekle görevimizi yapmış olacağız" diyen Erkan Eğitim Kurumları Genel Koordinatörü İzzetin Yüzçelik, velilere de okul öğretmenleriyle sıkı diyalog içinde olmalarını önerdiği konuşmasını şöyle sürdürdü:
"Anne babalar; öğretmenlerle sık sık görüşün. Çocuklarımızı yarınlara en iyi biçimde hazırlayabilmek için elbirliği içinde olmamız başarımızı kolaylaştırır. Okula her zaman gelin ve öğretmenlerimizle çocuklarınız hakkında fikir alışverişinde bulunun."
Erkan Eğitim Kurumları İlköğretim Müdürü Nazmiye Çabuk ise okul olarak, yaşanılan yüzyılın ihtiyaçlarına uygun teknolojik gelişmeleri yakından takip eden, kendini sorgulayan, kendine güvenen, sevgi ve hoşgörü iklimi soluyan insanlığın temsilcilerini yetişmeyi amaçladıklarını ifade etti.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet