Skip Navigation Links

Başkan Karalar'ın Muhtarlarla 'Beyin Fırtınası' Sürüyor

Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar'ın mahalle muhtarlarıyla gerçekleştirdiği 'beyin fırtınası'aralıksız devam ediyor

Başkan Karalar'ın Muhtarlarla 'Beyin Fırtınası' Sürüyor

Gündem   A+a-

Seyhan Belediyesi Encümen Salonu'nda gruplar halinde mahalle muhtarlarıyla bir araya gelen Başkan Karalar, bu toplantılarda hem geride kalan hizmet dönemini değerlendiriyor, hem de önümüzdeki günlerde yapılması planlanan çalışmalar hakkında mahalle muhtarlarıyla görüş alış verişinde bulunuyor.
Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, mahallelerde gerçekleştirdiği 'halk günü' toplantılarında vatandaşlardan gelen talep ve şikayetler doğrultusunda bir çalışma takvimi oluşturulduğunu açıkladı. Karalar, "Mahalle muhtarlarımızla her zaman temas halindeyiz. Bu toplantılarda vatandaşlarımızdan gelen talepler, muhtarlarımızın tespitleri ve bizim belediye olarak bölgelere yapacağımız çalışmalar aynı anda değerlendiriliyor. Bürokratlarımız toplantılarda kendi sorumluluk alanıyla ilgili konuları not alıp gelen taleplerin takipçisi oluyor. Muhtarlarımızla sürekli hale getirdiğimiz bu beyin fırtınaları sonucunda ortaya çıkan hizmetler vatandaşlarımızı hem memnun ediyor hem de onların takdirini kazanıyor" dedi.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet