Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Kaymakam Özge Kartal; 'İskenderun'un İl Olmasını İstiyorum'

23 Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri çerçevesinde dün ilçemizde bazı öğrenciler Kaymakamlık, belediye başkanlığı ve Garnizon Komutanlığı

Gündem   A+a-

23 Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri çerçevesinde dün ilçemizde bazı öğrenciler Kaymakamlık, belediye başkanlığı ve Garnizon Komutanlığı makamlarına oturdular. İskenderun Kaymakamlığı koltuğuna İnönü İlköğretim Okulu 5/B Sınıfı Öğrencisi Özge Kartal oturdu.
İnönü İlköğretim Okulu’ndan gelen Okul Müdürü Naci Süslü, Öğretmen Saniye Yiğit ile birlikte 5/A Sınıfından Harun Sarıkan ile okulun 5/B Öğrencisi Özge Kartal Kaymakam Ali İhsan Su’ya çiçek sundular. Kaymakam Su’da öğrencilere birer poşet içinde hediye sunduktan sonra koltuğunu öğrenci Özge Kartal’a bıraktı.
Kaymakam Özge Kartal; “İskenderun’un İl Olmasını İstiyorum”
İskenderun yeni Kaymakamı Özge Kartal makama oturduktan hemen sonra İskenderun İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Cankurtaran’ı telefonla aradı ve İnönü İlköğretim Okulu’nun bazı talepleri olduğunu ifade ederek; “Müdür bey, İnönü İlköğretim Okulu öğrencileri burada. Okullarına Akıllı Tahta, Sağlık kabini, çim saha ve güvelik görevlisi istiyorlar. Gereğini yapalım” diye konuşarak sözlü talimat verdi. Kaymakam Özge Kartal ayrıca İlçe Emniyet Müdürü, ilçe jandarma komutanından kentin ve bölgenin asayiş durumunu telefonla öğrendi.
Kaymakam Kartal basın mensuplarına verdiği özel demeçte ise; “İskenderun’un il olmasını istiyorum. Dünyada ve ülkemizde barış olsun istiyorum” dedi.

 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş