Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Sanko Park Gazileri Ağırladı

'Gaziantep'in alışveriş merkezi' Sanko Park,19 Eylül Gaziler Günü dolayısı ile gazileri alışveriş merkezinde misafir etti

Sanko Park Gazileri Ağırladı

Gündem   A+a-

Yaklaşık 50 Gazi, Sanko Park Alışveriş Merkezi yöneticileri ile yemekte bir araya geldi. Sanko Park Alışveriş Merkezi Müdürü Niyazi Büyükaksu, "Vatan ve millet aşkıyla canını feda etmekten çekinmeyen şehit ve gazilerin bu fedakarlıkları hiçbir zaman unutulmayacaktır" dedi.
Büyükaksu, bu cesaret ve fedakarlığın herhangi bir karşılığının söz konusu olamayacağını dile getirerek, "Şehitlerimizin ailelerine ve gazilerimize ne yapsak, ne versek az olur. Hepsine minnettarız" diye konuştu.
SANKO PARK
Kent merkezinde, 127 bin metrekare inşaat alanı ve 55 bin 488 metrekare kiralanabilir alana sahip olan Sanko Park' ın marka karmasında H&M, YKM, Fabrika, Network, Paşabahçe, Mudo, Beymen, Beymen Club, W Collection, Big Chefs, Marks&Spencer, Swarovski, LCW, Teknosa, D&R, Twist, Toyzz Shop, Migros, İpekyol, DeFacto, Mango, Koton, flo, Stefanel ve dominos pizza gibi markaların yanı sıra, Sanko Sanat Galerisi yer alıyor.
Aylık 1 milyona yakın ziyaretçiye sahip olan ve kiralamada yüzde 100'e yakın doluluk oranı ile hizmet veren Sanko Park, zengin marka karmasıyla markalara ve kaliteyi arayan tüketicilere ferah bir ortamda ortak buluşma alanı sunuyor.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar