Skip Navigation Links

Şahin'den Kurban Bayramı Mesajı

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin,Kurban Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı

Şahin'den Kurban Bayramı Mesajı

Gündem   A+a-

Şahin, mesajında, Hz. İbrahim ve oğlu İsmail'in teslimiyetini anlatan Kurban Bayramı'nın, birliğin, beraberliğin, paylaşmanın ve infak etmenin bayramı olduğunu söyledi.
Bayramların paylaştıkça anlam kazandığını, çoğaldığını belirten Şahin, "Sevginin, şefkatin, vefanın, merhametin, dayanışmanın doruk noktaya ulaştığı bu mübarek Kurban Bayramı'nda birbirimize daha bir candan sarılalım, birbirimizin yaralarını saralım, birbirimizin imdadına koşalım, sevinçte de kederde de bir olduğumuzu gösterelim" ifadelerini kullandı.
Şahin, hac görevini gerçekleştirmek için kutsal topraklara giden ve orada bir kaza sonucu hayatını kaybeden Müslümanlara Allah'tan rahmet diledi.
Mübarek Kurban Bayramı'nı en kalbi dileklerle kutlayan Şahin, "Kurban Bayramı milletimize, İslam alemine ve tüm insanlığa hayırlar getirmesini diliyorum. Hac vazifesini ifa etmek için mukaddes beldelerde bulunan hacılarımız başta olmak üzere yurt dışındaki vatandaşlarımızın, hemşerilerimizin de bayramını kutluyorum. Bayramla birlikte daha çok hissettiğimiz kardeşlik ruhunun başta evlerinden, yurtlarından ayrılmak zorunda kalarak ülkemize sığınan Suriyeli kardeşlerimizi, Filistin, Mısır ve Doğu Türkistan'da ki tüm kardeşlerimizi kucaklamasını temenni ediyorum" diye konuştu.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet